Stiri mondene

Partea a doua din „Harry și Meghan” apare săptămâna aceasta pe Netflix. Primele informații

Harry și Meghan
Fanii așteaptă cu nerăbdare partea a doua din serialul „Harry și Meghan”  [Sursa foto: Netflix ]
Iată primele informații despre a doua parte a serialului documentar „Harry și Meghan”, care apare în această săptămână.

Partea a doua din Harry și Meghan apare săptămâna aceasta pe Netflix. Serialul documentar despre viața cuplului Harry şi Meghan a fost lansat pe 8 decembrie 2022 pe Netflix, iar fanii așteaptă cu nerăbdare și următoarea parte, care urmează să fie lansată pe 15 decembrie.

„Harry și Meghan” este o serie de tip documentar cu șase părți/șase episoade, care explorează durata relației lor, de la primele zile ale cuplului până la provocările și controversele care i-au determinat să se simtă forțați să se retragă din Familia Regală, potrivit Netflix.com

Harry & Meghan  Volumul 1, primele trei episoade, este disponibil pentru redare acum pe platforma Netflix, iar Volumul 2, episoadele 4-6, va fi disponibil de pe 15 decembrie. Serialul este regizat de Liz Garbus, nominalizată de două ori la Oscar și câștigătoare a premiilor Emmy, care a mărturisit că și-a dorit să abordeze dintr-o perspectivă nouă această poveste de dragoste discutată la nivel global. 

harry si meghan
Partea a doua din Harry și Meghan apare săptămâna aceasta pe Netflix[Sursa foto: Netflix ]

Citește și: Harry și Meghan. Tot ce trebuie să știi despre documentarul lansat de Prințul Harry și Meghan Markle pe Netflix

Primele informații despre partea a doua din serialul Harry și Meghan

În primele trei episoade, cuplul a vorbit despre dragostea lor timpurie, rasismul cu care Meghan Markle s-a confruntat când relația lor a devenit publică, intrarea lui Meghan în familia regală și multe altele.

Ducele și ducesa de Sussex sunt așteptați să abordeze decizia lor de a se retrage în calitate de membri ai familiei regale în a doua parte a documentarului „Harry și Meghan”, potrivit People.

„Acesta este momentul în care o familie și o afacere de familie sunt în conflict direct”, a spus Meghan Markle, în trailerul pentru al doilea volum.

„Tot ceea ce ni s-a întâmplat ni se va întâmpla întotdeauna”, a adăugat Prințul Harry, despre deciziile care i-au determinat să se retragă ca membri ai familiei regale în martie 2020. Ulterior, Meghan adăugat că a fost urmărită de gândul că „Niciodată nu se va opri”.