Stiri mondene

Pamela Anderson a pozat goală la 55 de ani: "De ce noi, femeile, nu putem fi sexy și deștepte?!"

Pamela Anderson intr-un documentar Netflix
Pamela Anderson a pozat goala la 55 de ani [Sursa foto: Hepta]
Starul din "Baywatch" nu s-a sfiit sa arate totul la 55 de ani!

Pamela Anderson nu a lașat niciun colțișor al pielii sale nevăzut. Starul din "Baywatch" în vârstă de 55 de ani tine prima pagina a tabloidelor după lansarea documentarului sau pe Netflix și totodată memoriile sale. Iar mai nou, a acordat un interviu în care s-a lașat fotografiata goala. Pamela a ales să poarte daca e să spunem așa doar niste extensii de par foarte lungi la ședință foto incendiara.

Pamela Anderson a pozat goala la 55 de ani!

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți ceartându-se la o petrecere: ”Se pare că nu are încredere în el”. Imaginile au ajuns virale

Pamela Anderson si-a lansat memoriile
Cum arata Pamela Anderson goala la 55 de ani![Sursa foto: Hepta]

Citește și: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public

În aceeași ședință foto pentru revista Interview( vezi pozele cu Pamela Anderson goala aici), vedeta de la Hollywood a mai îmbrăcat o ținută pe care a accesorizat-o cu platforme, iar mimica corpului fiind una extrem de sexy. Rezultatul extensiilor pe care le-a purtat este mana hair stylist-ului Rob Talty, iar Pamela le-a purtat în cascada până pe podea. 

Anderson care a purtat la lansarea documentarului de pe Netflix o rochie roșie inspirata din costumul pe care îl purta în Baywatch a acordat un interviu lui Ronan Farrow unde a vorbit despre creșterea ei în religia catolica și cât

de adevărate erau știrile despre ea: "Eu sunt de vina!", i-a spus Anderson lui Farrow pentru felul cum am fost portretizata în "cultura pop." Am creat acest personaj și am hrănit monstrul, a declarat autorul cărții "Love, Pamela". Nu sunt o victima, mă simt chiar norocoasa!"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

Pamela Anderson s-a temut sa nu fie judecata de oameni pentru aparitiile sale

Citește și: Cum se comportă Riley Keough cu gemenele în vârstă de 14 ani ale Lisei Marie Preseley

Vorbind despre calitățile ei de mama, Pamela a povestit că atunci când își ducea băieții la scoală se temea să nu fie criticata pentru apariția ei: "O, Doamne, am luciu și mascara pe obraji, oamenii or să mă judece acum. Însă, și eu pot să îi critic după mașinile pe care le au și după sandvișurile cu unt de arahide!"