Stiri

Oficialii Netflix organizează primul eveniment internațional - ”TUDUM”: ”Obiectivul nostru este să distrăm şi să omagiem fanii Netflix”

Oficialii Netflix organizează primul eveniment internaționa - ”TUDUM”! Când va avea loc premiera
Oficialii Netflix organizează primul eveniment internaționa - ”TUDUM”! Când va avea loc premiera
Platforma Netflix organizează luna viitoare, pe 25 septembrie, primul eveniment internațional pentru fani, intitulat ”Tudum”. Avem detalii în articol!

Oficialii Netflix au anunțat că vor organiza în premieră evenimentul ”Tudum”. Mai exact, pe data de 25 septembrie, cele mai cunoscute vedete ale noastre și cei mai de succes creatori de conținut din întreaga lume, reprezentând peste 70 de seriale, filme și programe speciale, ni se vor alătura pe scena virtuală pentru o zi captivantă, plină de clipuri și dezvăluiri în exclusivitate.

”Stranger Things”, „Bridgerton” şi „The Witcher”, „Fabrica de bani” şi „Cobra Kai”, dar şi blockbustere ca „Red Notice”, „Nu priviţi în sus”, „Operaţiunea de recuperare”, „Aşa se întoarce roata” şi „Vechea Gardă”, se află printre serialele incluse în acest eveniment care

va dura trei ore.

”Tudum este primul sunet pe care îl auzi atunci când vizionezi un serial sau film pe Netflix. Mai mult decât atât, este inspiraţia din spatele iniţiativei.(...) Acesta este primul eveniment Tudum pe care îl organizăm, iar obiectivul nostru e unul foarte simplu: să distrăm şi să omagiem fanii Netflix din toată lumea”, a transmis Netflix într-un comunicat. 

Oficialii Netflix organizează primul eveniment internaționa - ”TUDUM”! Când va avea loc premiera
Netflix organizează primul eveniment internațional Tudum

La ce oră va începe evenimentul Tudum?!

Conform organizatorilor, evenimentul virtual, ”Tudum”, începe la 18.00 Ora României, fiind transmis pe toate canalele de Youtube ale companiei Netflix din întreaga lume, pe lângă Twitter și Twitch. De asemenea, fanii vor avea parte de numeroase surprize înaintea evenimentului. Organizatorii Netflix vor aduce în prim-plan seriale și filme coreene și indiene, precum și conținut anime palpitant. Acestea vor începe la 14.00 Ora României, pe anumite canale.