Stiri

O tânără din București, bătută și înjurată de o controloare STB! Victima n-ar fi validat biletul: „M-a strâns foarte tare în jurul pieptului”

O tânără din București, lovită și înjurată de o controlare STB
O tânără din București, lovită și înjurată de o controlare STB
O controloare STB e acuzată de către o tânără din București că a fost bătută și înjurată.

O tânără din București face acuzații dure la adresa unei angajate STB, asta după ce în urmă cu doar câteva zile a atacat-o chiar în tramavaiul în care se afla și cu care mergea la muncă. Victima a povestit că de fiecare dată își cumpără bilet prin SMS, doar că în dimineața respectivă, tânăra s-a trezit cu controlorii lângă ea și nu a mai primit confirmarea mesajului.

Citeste si: Redobândirea permisului suspendat 2022: Cum poţi reduce perioada de suspendare a permisului auto?

„În jurul orei 7-7 jumătate dimineață, sâmbătă. Eu validez biletul prin SMS că suntem în secolul 21, anul 2022, îmi e mai util și mai ușor. Am trimis mesaj, eu obișnuită să primesc confirmarea. Am băgat telefonul în geantă și am început să-mi văd de drum.La câteva stații se urcă un domn și o doamnă controloare, neavând vestele pe ei corespunzătoare locului de muncă, dar nici legitimația. A venit doamna la mine și mi-a cerut biletul. Eu crezând că am primit confirmarea i-am aratăt, dar surprinsă nu i-am arătat confirmarea că nu am primit-o. De față cu dânsa am încercat să dau mai multe mesaje cu același text la același număr, dar nu a mers. Vina nu e a mea, dar nici a dânsei”, a spus victima.

O tânără din București, lovită și înjurată de o controlare STB
O tânără din București, lovită și înjurată de o controlare STB

Controloare STB, acuzată că a lovit o călătoare în tramvai

Tânăra a încercat să-i explice controloarei ce s-a întâmplat și și-a asumat neplata călătoriei. Mai mult, victima a decis să aștepte poliția pentru a discuta, asta după ce controloarea a mărturisit că va chema organele legii, însă susține că angajata STB nu a ținut cont de nimic. Controloarea STB a lovit-o pe aceasta, a tras-o de hanoracul cu care era îmbracată și a îmbrâncit-o. 

Citeste si: Haos în Capitală! Tramvaiele și troleibuzele nu au ieșit pe traseu, după ce șoferii STB au intrat într-o grevă spontană

„La câteva stații, eu încercând să-i explic, ea a devenit mai recalcintrantă, nervoasă verbal. Încerca să-mi spună că sunt proastă și că n-am dat bine la numărul de telefon.  Încercând să-i explic că nu e vina mea, ea a devenit mai recalcintrată. Nu am mai vorbit cu dânsa, iar cu o stație înainte să ajungă tramvaiul la capat, eu am vrut să cobor la prima ușă din față, ei s-au pus în fața ușii. M-a agresat fizic și verbal. Am vrut să cobor să așteptăm poliția împreună, n-am vrut să fug că nu sunt o fugară, îmi asum ce fac. M-a strâns foarte tare în jurul pieptului, prin acel hanorac mi-a făcut ce se vede în poze” a mai adăugat victima.