Stiri mondene

Nicoleta Nucă nu se căsătorește anul acesta. Ce spune vedeta despre viitoarea nuntă: „N-am stabilit absolut nimic”

Nicoleta Nucă nu se căsătorește  anul acesta. Ce spune vedeta despre viitoarea nuntă: „N-am stabilit absolut nimic”
Nicoleta Nucă [Sursa foto: Instagram]
Nicoleta Nucă face dezvăluiri despre amânarea nunții cu Alex Ursache. Iată când va avea loc, de fapt, marele eveniment.

Nicoleta Nucă traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, având un real succes pe plan profesional, cât și pe plan personal. În urmă cu doi ani, ea și iubitul ei, Alex Ursache s-au logodit, iar acum toată lumea se întreabă când va avea loc nunta. Cu puțin timp în urmă, îndrăgita cântăreață spunea că fericitul eveniment va avea loc în vara anului 2023, însă se pare că planurile celor doi au fost date peste cap.

Nicoleta Nucă a explicat care este motivul pentru care au anulat nunta și de ce nu se grăbesc să facă pasul cel mare. 

Nicoleta Nucă nu se căsătorește  anul acesta. Ce spune vedeta despre viitoarea nuntă: „N-am stabilit absolut nimic”
Nicoleta Nucă [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Nicoleta Nucă nu a stabilit când va fi nunta. Motivul pentru care artista și iubitul ei nu se grăbesc cu acest eveniment

Când va avea loc nunta Nicoletei Nucă? 

Deși toată lumea se aștepta ca Nicoleta Nucă și Alex Ursache să devină soț și soție vara aceasta, se pare că, de fapt, evenimentul nu va avea loc. Mai sunt câteva luni pănă la vară, iar cei doi nu au stabilit nimic în ceea ce privește nunta. Nicoleta Nucă le-a dat un răspuns celor care credeau că a fost anulat tot și a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care ea și iubitul ei nu se grăbesc. 

„Da și nu, nu știu încă, n-am stabilit absolut nimic. Mi s-a mai întâmplat să fiu întrebată de ce am amânat nunta și am zis că nu am cum să amân ceva ce nu fusese stabilit clar încă, momentan o să vedem la momentul potrivit, să organizăm totul. Suntem destul de spontani ambii și atunci încercăm să nu ne blocăm în chestii de genul ăsta”, a spus Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă nu se căsătorește  anul acesta. Ce spune vedeta despre viitoarea nuntă: „N-am stabilit absolut nimic”
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: "Va fi ceva atipic". Nicoleta Nucă a mărturisit tot! Ce culoare va fi rochia de mireasă și ce nu vrea deloc să vadă în ziua nunții ei| EXCLUSIV

Fire spontană, Nicoleta Nucă așteaptă momentul potrivit pentru a îmbrăca rochia de mireasă, însă știe cu siguranță că vrea să facă nunta în altă țară. În trecut, ea spunea că s-a gândit să meargă în Italia pentru a face acest pas important în viața ei și a iubitului ei. Cântăreața a recunoscut că își dorește o ceremonie intimă, cu puțini invitați, doar familia și prietenii foarte apropiați. 

„În continuare ne dorim să facem cât mai departe de România, în afară, să nu avem prea mulți invitați și ochi curioși”,  a mai spus Nicoleta Nucă.