Stiri mondene

Nicole Cherry, motivul pentru care nu își va afișa fetița pe rețelele sociale: ”Simt că ...”

Nicole Cherry, motivul pentru care nu își va afișa fetița pe rețelele sociale
Nicole Cherry, motivul pentru care nu își va afișa fetița pe rețelele sociale [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor că nu o va afișa pe cea mică în mediul online! Uite care este motivul pentru care artista a luat această decizie!

Nicole Cherry e împlinită atât din punct de vedere personal, cât și profesional! Vedeta este una dintre cele mai iubite cântărețe din România și în curând va deveni mamă pentru prima oară. Cea mai tânără viitoare mămică din showbiz-ul românesc, a organizat pe pagina sa de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, acolo unde artista le-a oferit fanilor săi cele mai noi amănunte despre sarcină, dar și despre cariera sa.

Una dintre întrebările pe care viitoarea mămică le-a primit a fost referitoare la copil, spunând dacă o să-și afișeze fetița pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nu în primele luni! Simt că e mai bine să crească puțin. Nu îmi plăcea ideea să o afișez din prima zi de viață.(...) Clar o să vă anunț și o să știe toată lumea când se întâmplă, doar că o să o țin așa puțin pentru mine să mă bucur eu în primele luni și după o să vă arăt și vouă.”, a scris Nicole Cherry la InstaStory.

Nicole Cherry, motivul pentru care nu își va afișa fetița pe rețelele sociale
Nicole Cherry, motivul pentru care nu își va afișa fetița pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry a dezvăluit câte kilograme a luat până în momentul de față

Peste trei luni, Nicole Cherry va deveni mămică pentru prima oară! Artista numără zilele până când își va putea strânge în brațe fetița. În cadrul unui eveniment monden, frumoasa artistă a dezvăluit câte kilograme a luat în greutate până în momentul de față. 

Nicole Cherry, motivul pentru care nu își va afișa fetița pe rețelele sociale
Nicole Cherry, motivul pentru care nu își va afișa fetița pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

”Credeți-mă că este foarte greu să găsești o rochie pentru o gravidă. Mă simt foarte bine, am venit cu fetița mea la un eveniment. D-abia aștept să venim și împreună de mânuță. Săptămâna următoare intru în ultimul trimestru de sarcină. A trecut atât de repede și n-am avut timp să procesez toată informația până acum. Mă bucur că mai e foarte puțin și o să ne bucurăm de ea și în realitate. Am luat șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să ascund. Mă simt foate bune. Nu am simțit aceste 6 kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm că și ultimele 3 luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control”,  a spus artista.