Stiri mondene

Nicole Cherry, declarații inedite despre petrecerea de un an a fiicei sale, Anastasia: „Petrecerea aniversară va fi despre ea”

Nicole Cherry,  despre petrecerea de un an a fiicei sale
Nicole Cherry, despre petrecerea de un an a fiicei sale [Sursa foto: Facebook]
Nicole Cherry se pregătește pentru petrecerea de un an a fiicei sale. Ce dezvăluiri a făcut artista și cum va arăta evenimentul?

Nicole Cherry a devenit mamă anul trecut, în luna noiembrie, iar din acel moment viața ei s-a schimbat radical. Artista și soțul ei, Florin Popa, au împreună o fetiță, pe nume Anastasia, de care se bucură zilnic. Fanii artistei sunt curioși să afle dacă deja a început pregătirile pentru petrecerea de un an a micuței Ansatasia. În cadrul unui interviu, cântăreața a povestit că va marca acest moment important din viața Anastasiei, iar cea mică va avea parte de o petrecere de tăiere a moțului așa cum se cuvine.

Chiar dacă va fi o petrecere mare, îndrăgita artistă susține că nu va fi un eveniment grandios precum botezul.

Nicole Cherry, declarații inedite despre petrecerea de un an a fiicei sale, Anastasia: „Petrecerea aniversară va fi despre ea”
Nicole Cherry [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nicole Cherry își menține silueta de invidiat chiar și după ce a devenit mămică. Vezi care este secretul artistei?

”Cu siguranță va avea loc o petrecere de care ne vom bucura cu toții. Va fi prima petrecere mare a Anastasiei, mă rog, după botez va fi a doua.

Nu va fi o petrecere atât de mare ca cea de botez, nu vor fi nici foarte mulți invitați. Vor fi prieteni de-ai ei. Până la urmă petrecerea aniversară va fi despre ea, nu despre un număr mare de persoane”,
ne-a povestit Nicole Cherry.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nicole Cherry, despre cum e viața de mamă

În continuare, Nicole Cherry a vorbit despre cum e viața de mamă.  Artista a dezvăluit că Anastasia e un copil receptiv și că a început să spună câteva cuvinte. Legat de provocările pe care le-a întâmpinat până acum, cântăreața a recunoscut că este greu, însă preferă să se concentreze pe momentele frumoase pe care le petrece împreună cu fiica ei.   

Nicole Cherry, despre petrecerea de un an a fiicei sae
Nicole Cherry, despre petrecerea de un an a fiicei sale[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nicole Cherry, despre visul care i-a inspirat numele fetiței sale: „Era imposibil să nu fie real”

”Este inteligentă, asta am putut observa cu toții în familie, chiar e un copil receptiv. Bineînțeles că e și destul de greu, căci atunci când un copil are energie și e atât de receptiv îți crează și situații dificile, dar asta face parte din viața de mămică și mă bucur, nu mi-aș fi dorit să fie altfel. Deja Anastasia spune câteva cuvinte, ne bucurăm împreună de abilitățile pe care le-a căpătat”, a mai zis artista.