Stiri

Naomi Campbell îşi serbează ziua pe 22 mai: Cum arată supermodelul la 52 de ani?

Naomi Campbell îşi serbează ziua pe 22 mai: Cum arată supermodelul la 52 de ani?
[Sursa foto: Facebook ]
Pe 22 mai, Naomi Campbell îşi serbează ziua de naştere. Supermodelul împlineşte 52 de ani.

Naomi Campbell arată senzaţional, chiar şi la 52 de ani. Supermodelul împlineşte frumoasa vârstă pe 22 mai, dar fizicul său trădează anii pe care îi are. Deşi anul trecut a devenit mamă pentru prima dată, Naomi se prezintă impecabil.

Citeste si: Cu cine s-a iubit Naomi Campbell? Cum arată lista de cuceriri a celebrului fotomodel

Naomi Campbell arată superb, la 52 de ani

Timpul ne ajunge pe toţi din urmă, dar parcă pentru Naomi Campbell stă pe loc. Deşi a născut chiar anul trecut, supermodelul britanic se află într-o formă de invidiat. Naomi arată impecabil şi nu îşi arată deloc vârsta. Pe 22 mai, vedeta va împlini 52 de ani. Demonstrează însă că vârsta este doar un număr. Naomi este la fel de activă ca în trecut şi nici nu se gândeşte să se despartă de meseria care a făcut-o celebră. Cele mai tari reviste de modă, cele mai cunoscute prezentări şi cei mai în vogă designeri colaborează cu frumoasa britanică.

Naomi Campbell îşi serbează ziua pe 22 mai: Cum arată supermodelul la 52 de ani?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Naomi Campbell, mamă la 50 de ani

Anul trecut, cu puţin timp înainte să împlinească 51 de ani, Naomi şi-a luat prin surprindere fanii cu un anunţ şoc. A postat pe reţelele de socializare o fotografie şi un mesaj în care a anunţat că a devenit mama unei fetiţe minunate. Supermodelul nu a anunțat că urmează să aducă pe lume un copil și a dezvăluit acest lucru abia după ce a născut. Este cunoscut faptul că Naomi este foarte discretă cu viața personală. S-a speculat chiar că fetiţa este adoptată, pentru că britanica nu a dat nicio declaraţie în acest sens şi nici nu se ştia cine este tatăl. Până la urmă, Naomi Campbell a confirmat pentru revista Vogue că micuţa nu este adoptată şi că ea i-a dat naştere.

Naomi Campbell îşi serbează ziua pe 22 mai: Cum arată supermodelul la 52 de ani?

Naomi Campbell este una dintre cele mai curtate femei din lume. În 1993 s-a logodit cu Adam Clayton, basistul trupei U2, apoi a avut o relaţie cu Leonardo DiCaprio, iar între 1998 şi 2003 s-ai iubit cu boss-ul Formula 1, Flavio Briatore. Robert De Niro, P. Diddy şi Usher sunt alţi bărbaţi celebri din viaţa lui Naomi Campbell.