Stiri mondene

"N-au știut că sunt filmați!" Ce s-a întâmplat între Jennfier Lopez și Ben Afleck la decernarea Premiilor Grammy 2023

Jennifer Lopez si Ben Afleck la premiile Grammy 2023
Jennifer Lopez si Ben Afleck surprinzi certandu-se la Premiile Grammy 2023 [Sursa foto: TikTok]
Imaginile cu Ben Afleck si Jennifer Lopez de la Premiile Grammy i-au pus pe ganduri pe fanii cuplului.

După ce Ben a făcut înconjurul internetului cu expresia lui faciala destul de plictisita sau care nu spunea nimic, de fapt, au ieșit la iveala și alte imagini cu cei doi din primul rand de la Premiile Grammy 2023. 

Cum au fost surprinsi pe camera Jennifer Lopez si Ben Afleck la Premiile Grammy 2023

Citește și: VIDEO: Schimbul de replici tensionate dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck din timpul Premiilor Grammy. Ce i-ar fi spus artista soțului ei

Jennifer Lopez și Ben Afleck au fost surprinși certandu-se în timpul celei de-a 65 ediții a premiilor Grammy care au avut loc la Los Angeles, pe 5 februarie. În filmuletele care au apărut pe Internet, Ben este văzut cum îi șoptește ceva la ureche lui Jennifer, însă aceasta și-a sucit capul în alta parte și i-a spus ceva foarte sec la oreche. Când primește răspunsul, Ben se încruntă. Se pare că Jennifer i-a spus să stea drept deoarece imediat actorul s-a corectat și și-a îndreptat vesta și postura.

Însă, țoață aceasta interacțiune este surprinsa pe camera. 

Ben Afleck si Jennfer Lopez la Premiile Grammy 2023
Cum a aparut Ben Afleck la Premiile Grammy 2023

Jennifer își da ochii peste cap și apoi privește în pământ înainte să observe că ea și Ben sunt surprinși pe camera. Își îndreaptă atenția spre Trevor Noah, prezentatorul evenimentului și începe să zâmbească la ceea ce spune el. Nu este pentru prima daca când cei doi sunt surpinsi în public în astfel de ipostaze.

 

Jennifer si Ben Afleck, senzatia internetului la decernarea premiilor Grammy

Citește și: Socrii Shakirei, Montserrat Bernabeu și Joan Pique Rovira, forțați să se mute din casa în care stau din cauza cântăreței

Prima de acest fel a fost la evenimentul dedicat filmului  Shotgun Wedding unde Jennifer a ținut să îi verifice paharul lui Ben să vadă daca este vreo urma de alcool în el luandu-l și punandu-l deoparte. Filmuletul a devenit viral pe TikTok deoarece se știe despre lupta cu dependenta de alcool al soțului ei.

 

"Ben și Jennifer nu și-au dat seama că sunt filmați!"

"Ben și Jennfer se uita la Trevor Noah precum doi părinți care urmăresc un show de talente!"

"Felul cum Ben șoptește "camera" și imediat el și J.Lo zâmbesc!"

"Trebuia să îl lase acasă, se vede că nu îi place să meargă la evenimente cu ea. Asta nu înseamnă că o uraște, ci că uraște evenimentele!"