Stiri mondene

Motivul pentru care Otniela Sandu a propus-o spre eliminare pe Mădălina Pamfile: ”Am votat strict pe atitudinea pe care o are”

Motivul pentru care Otniela Sandu a propus-o spre elimniare pe Mădălina Pamfile
Motivul pentru care Otniela Sandu a propus-o spre elimniare pe Mădălina Pamfile [Sursa foto: Instagram]
Otniela Sandu le-a dezvăluit fanilor din mediul online adevăratul motiv pentru care a propus-o spre eliminare pe Mădălina Pamfile. Uite ce reacție a avut concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”!

În ediția de sâmbătă seara, 16 octombrie, a avut loc cea de-a doua gală eliminatorie de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar telespectatorii și-au ales favoritele. În pericol de eliminare au fost Sensy, Ioana Filimon și Carmen Negoiță. În urma voturilor primite din partea telespectatorilor, bătălia s-a dat între Carmen Negoiță și Sensy. Din nefericire, Carmen Negoiță a fost concurenta care a părăsit show-ul de la Kanal D. După o gală de senzație în care cele nouă celebrități au adus în fața juraților și telespectatorilor ținute surprinzătoare și momente spectaculoase, a venit și clipa în care concurentele au fost nevoite să facă nominalizări între ele.

În urma voturilor primite din partea colegelor sale, Carmen Negoiță a fost concurenta care a primit cele mai multe nominalizări. Spre surpriderea tuturor, Otniela Sandu a făcut o nominalizare de-a dreptul uluitoare. Mai exact, concurenta a ales să o propună spre eliminare pe Mădălina Pamfile, una dintre cele mai promițătoare concurente din sezonul 7. Pentru că a primit numeroase mesaje în mediul online referitoare la votul din gală, Otniela Sandu a decis să clarifice situația și le-a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a propus-o spre eliminare pe Mădălina Pamfile.

Motivul pentru care Otniela Sandu a propus-o spre elimniare pe Mădălina Pamfile
Motivul pentru care Otniela Sandu a propus-o spre elimniare pe Mădălina Pamfile[Sursa foto: Instagram]

Otniela Sandu: ” Este un concurs și orice ai nominaliza se supără cineva”  

”M-am uitat la mesajele pe care mi le-ați dat în legătură cu gala și vreau să vă mulțumesc pentru susținere și mulțumesc pentru că sunt oameni care apreciază bunul simț și doința asta pe care o avem toți de a câștiga, dar în același timp reușesc să țină cont și de colege care evident că și ele vor să câștige. Eu dacă dau într-o colegă sau îi iau ținuta să o compar cu a mea, nu rezolv nimic pentru că juriul este cel care punctează, iar ținutele pe care le vedeți voi ele nu sunt punctate doar vizual sunt punctate și în funcție de temele pe care le avem. Un lucru pe care vreau să-l știți de la mine este că indiferent de dorința pe care o am să câștig un concurs, niciodată nu o să renunț la principii, eu nu vreau să folosesc emoția pentru a convinge publicul să mă voteze.

Legat de votul de aseară, au fost niște întrebări legate de tema asta și am zis că mai bine vă spun aici. Când am votat Viviana au sărit oameni că de ce am votat pe stilistic și nu am ținut cont de prietenie, când am votat invers că de ce nu am votat stilistic și am votat pe prietenie. Oricum o dai sunt oameni care te vor critica. Faza cu votul v-am explicat-o și atunci a fost strict. Rămăsese Anda și Mădălina, am votat Mădălina strict pe atitudine pe care o are atunci când nu este pe primul loc și comparațile astea pe care le face cu ținutele. Eu înțeleg că e competitivă și eu sunt competitivă, dar asta a fost alegerea mea. Nu am zis niciodată că are ținute proaste pentru că am spus că are ținute bune. Au fost momente când și eu am avut ținute pe primul loc, dar și eu am fost cu Anda la nominalizare și Mădălina a ales Otniela în condițiile în care Anda a avut ținuta punctată sub ținuta mea și nu am făcut dramă. Este un concurs și orice ai nominaliza se supără cineva”, a spus Otniela Sandu, la InstaStory