Stiri mondene

Motivul pentru care Giulia Anghelescu vrea să renunțe la muzică: „Îmi doresc să rămână o pasiune”. Ce ar vrea să facă pe viitor?!

Motivul pentru care Giulia Anghelescu vrea să renunțe la muzică definitiv:
Giulia Anghelescu [Sursa foto: Instagram]
Giulia Anghelescu este pregătită să renunțe la cariera sa muzicală. Care este motivul deciziei sale?!

Giulia Anghelescu se află printre cele mai îndrăgite artiste din România! În cadrul unui interviu oferit pentru wowbiz.ro, cântăreața a vorbit cu sinceritate despre viața ei. Vedeta a mărturisit că, deocamdată, cariera muzicală nu se mai regăsește în planurile sale de viitor. Chiar dacă s-a bucurat de succes atât alături de colegele sale din Candy, cât și în cariera solo sau în timpul colaborărilor cu Dj Project, cântăreața este hotărâtă să spună pas carierei muzicale.

Deși este urmărită de mii de fani pe rețelele sociale, puțini știu că artista are o mare pasiune pentru pshiologie. Aceasta este și facultatea pe care vedeta a absolvit-o. Se pare că Giulia vrea să renunțe la muzică și să se concentreze pe acest domeniu.

Motivul pentru care Giulia Anghelescu vrea să renunțe la muzică definitiv:
Giulia Anghelescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Giulia, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Vlad Huidu! Cum se înțeleg cei doi, după 15 ani de relație: „Cel mai bun lucru care se putea întâmpla a fost pandemia”

„Am studiat psihologia în facultate, asta am terminat. O să îmi termin formarea de bază ca să pot profesa în viitorul apropiat sper, când o să îmi termin toate specializările și tot ce vreau eu să fac. Asta este ce vreau eu să fac așa pentru tot restul vieții.  Nu îmi doresc să îmbin cu muzica. Îmi doresc la un moment dat să mă axez doar pe partea asta de psihoterapie și muzica să rămână doar ca și pasiune și să fac doar atunci când îmi e drag să fac.", a mărturisit Giulia Anghelescu.

Motivul pentru care Giulia Anghelescu vrea să renunțe la muzică definitiv:
Giulia Anghelescu [Sursa foto: Instagram]

Giulia a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat

În continuare, artista a dezvăluit care este rețeta unei siluete de invidiat. Deși nu ține o dietă, vedeta recunoaște că încearcă să aibă un regim alimentar echilibrat. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 𝐆𝐢𝐮𝐥𝐢𝐚 𝐀𝐧𝐠𝐡𝐞𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮 (@mygiulia)

Citeste si: Bară La Bară: Giulia, live în studio-ul Radio Impuls: „În ultima perioadă mi-am dorit să fiu mai mult offline”

  „Nu țin neapărat dietă. Încerc să am un regim alimentar echilibrat. Având în vedere că am intoleranță la gluten, nu am o gamă foarte largă de produs de produse pe care să le consum și sport fac când se poate. Dacă am vreo treabă foarte importantă și am vreun deadline de shooting, atunci clar fac mai des, dar în principiu nu.  E numai genetic, cred.", a mai  declarat Giulia Anghelescu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.