Stiri mondene

Motivul pentru care Dorian Popa nu își dorește un copil: „Nu vreau să mă blameze oamenii”

Motivul pentru care Dorian Popa nu își dorește un copil
Motivul pentru care Dorian Popa nu își dorește un copil [Sursa foto: Captură YouTube]
Dorian Popa a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu-și dorește copii în momentul de față. Iată despre ce este vorba!

Dorian Popa are un succes răsunător pe plan profesional, însă nici pe cel personal nu stă foarte rău, se iubeşte cu Claudia Iosif de mulţi ani. Chiar dacă este împreună de 11 ani cu iubita lui, cântărețul nu își dorește să devină tată prea curând. Pentru că a fost mereu foarte deschis față de fanii lui, cu care a vorbit despre orice subiect, vedeta a decis să clarifice situația, pentru a elimina orice dubiu.

Invitatat în cadrul unui podcast, artistul a explicat care este motivul pentru care nu își dorește un copil în momentul de față.

Motivul pentru care Dorian Popa nu își dorește un copil
Motivul pentru care Dorian Popa nu își dorește un copil[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dorian Popa, moment neașteptat în Grecia! Artistul a fost urmărit și percheziționat de polițiști: „Efectiv nu mai puteam, tremuram”

„M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid, iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer, pentru că asta îmi doresc. Sinceritate de la mine este că încă nu simt, nu mă simt pregătit. Nu vreau să mă blameze oamenii şi le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învaţă să nu judecăm persoanele de lângă noi, dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac.”, a spus Dorian Popa.

Faptul că muncește foarte mult reprezintă un alt obstacol pentru Dorian Popa, care nu ar avea suficient timp să-și vadă copilul. Vloggerul a explicat cu sinceritate de ce nu este momentul potrivit să devină tată.

Motivul pentru care Dorian Popa nu își dorește un copil
Motivul pentru care Dorian Popa nu își dorește un copil[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dorian Popa, reacție acidă după ce și-a luat o mare țeapă de la muncitorii care s-au ocupat de curtea vilei sale: „În ce hal se lucrează! Au făcut o bătaie de joc”

„Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus. Păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult. Încât el să simtă că creşte alături de tine. Iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el. Nu! La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul, lunea două ore, seara. Și marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil”, a mai continuat Dorian Popa

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa: „Provin dintr-o familie destrămată”

În continuare, Dorian Popa a explicat că a crescut într-o familie destrămată, motiv pentru care preferă să e gândesacă bine la ideea de a avea un copil. El a declarat că nu își dorește să aibă un copil care să nu crească într-o familie unită.

„Provin dintr-o familie destrămată. Deci niciodată nu voi dori să creez o familie care nu poate să rămână unită și susținută de toți membrii până la sfârșit și atunci consider că nu este o decizie pe care să o iei de ieri pe azi.  Cel mai cool exemplu pe care pot să îl dau care să îmi susțină gândirea într-un mod pozitiv este acela că sunt foarte mulți tineri care fac copii și după aceea se despart. Exemplele sunt nenumărate și din showbiz și din viața normală, de zi cu zi.  Și atunci vin și spun: „Băi, dar copiii ăia…” Uite, te uiți la un copil care nu a avut tată.

Motivul pentru care Dorian Popa nu își dorește un copil
Motivul pentru care Dorian Popa nu își dorește un copil[Sursa foto: Instagram]

M-am descurcat. Chestia asta a fost un factor motivant. Băi, dar și în ziua de azi, cu toți banii din lume, când mă uit la mama mea, îmi dau seama că o simt singură și că nu are și ea un moșulete acolo, care să o enerveze, care să o calce pe nervi, să mă sune și să îmi zică: „Nu îl mai suport pe taică-tău”.  Nu am și eu un moșulete căruia să îi zic: „Băi, tată, uite, nu am timp. Sunt la concerte. Ia și tu mașina și ajută-mă și pe mine. Du-te să faci revizia””,  a mai declarat artistul.