Stiri

Momente de panică la Spitalul Orășenesc din Balș! Șarpe, filmat în timp ce s-a plimbat prin salon și s-a urcat pe perete

Momente de panică la Spitalul Orășenesc din Balș! Șarpe, filmat în timp ce s-a plimbat prin salon și s-a urcat pe perete
Un șarpe a intrat în spitalul din Balș. Reptila a fost filmată de un pacient cum se plimba nestingherită chiar în sala de mese.

Vizită neobișnuită! De asta a avut parte un pacient din Balş, judeţul Olt, care a filmat un şarpe într-una dintre încăperile Spitalului Orăşenesc din oraş. În imaginile urcate pe reţelele sociale, filmate de bărbatul care era internat în unitatea medicală se observă cum reptila merge pe podeaua din salon, apoi urcă peretele spre fereastra salonului. Cum fereastra sălii de mese era închisă, reptila nu putea să scape.

Medicii au sunat la 112, iar jandarmii au eliberat șarpele în mediul natural. 

Citeste si: AUDIO Uzina de Dume! Un bărbat, mușcat de șarpele vecinului în timp ce se afla pe vasul de toaletă

„Ieri a avut loc incidentul. Știți că este invazie de șerpi în județ, iar unul a ajuns în curtea spitalului. A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunțat prezența șarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins și gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc nici un incident neplăcut”, a declarat managerul unității sanitare, Ramona Costache.

Şarpe, filmat în Spitalul Orăşenesc Balş

Șarpele este specia Natrix Natrix, cunoscut și sub denumirea de șarpele de casă. Acest șarpe este inofensiv.

Citeste si: Salman Khan, de urgență la spital! Celebrul actor indian a fost mușcat de un șarpe chiar în ziua de Crăciun: „M-a mușcat de trei ori! Am fost spitalizat 6 ore”

„În ziua de 13.06. a.c. orele 13:18 a fost primit un apel telefonic prin care s-a solicitat sprijinul pentru capturarea unui șarpe aflat în incinta sălii de mese a Spitalului Orășenesc Balș.  Patrula de jandarmerie din cadrul Secției Jandarmi Balș a fost directionată de către dispecerul unității, care a capturat șarpele cu o unealtă special destinată și l-a eliberat în mediul natural. De la începutul lunii iunie, jandarmii au intervenit pentru capturarea șerpilor în 7 situatii, în municipiul Slatina (4), în Bals (2) și Bobicesti (1)”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Olt.