Stiri mondene

Modul inediat în care Nicole Cherry și-a găsit numele de scenă. De mică se visa pe scena Premiilor Grammy

Modul inediat în care Nicole Cherry și-a găsit numele. De mică se visa pe scena Premiilor Grammy
Nicole Cherry și-a spus povestea numelui de scenă pe care și l-a ales când avea doar 12 ani. Cum a ales numele „Nicole Cherry”?!

Nicole Cherry a devenit celebră în industria muzicală pe vremea când avea doar 14 ani cu piesa Memories. Numele, dar și numele ei îi induceau în eroare pe cei mai mulți dintre fani pentru că aveau impresia că Nicole nu este româncă. Însă cu timpul au aflat adevărul despre originile sale și chiar dacă la început a a avut parte de un val de hate, Nicole Cherry a devenit apoi una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, piesele sale devenind adevărate hit-uri. 

De unde și-a luat Nicole Cherry inspirația pentru numele de scenă?! A vrut ca numele său să fie unul internațional 

Vorbind despre întreaga sa carieră și viață personală în podcastul lui Damian Drăghici, Nicole Cherry a fost întrebată și de numele său de scenă. Artista a povestit că a fost foarte vehementă încă de mică și știa că acesta este cel mai potrivit nume pentru ea. 

Modul inediat în care Nicole Cherry și-a găsit numele. De mică se visa pe scena Premiilor Grammy

„I-am zis lui tata: măi tată, numele meu trebuie să fie Nicole. Mama mă alinta Nicole. E recunoscut numele, poate să-l pronunțe oricine în lumea asta. Așa i-am zis: Când mă strigă pe mine la Grammy, ăla să știe, să nu mă strige Ghinea, ăla saracu` nu știe în America să mă strige Ghinea. Și am început să îmi fac o listă cu lucrurile care îmi plac. La 12 ani deja mă gândeam la nume. Și mă gândeam „acum am 12 ani, dar apoi o să cresc și trebuie să fie ceva care să mă reprezinte”. Să nu-mi pun „little Nicole” sau diminutive din astea. Și am făcut o listă cu ce îmi plăcea mie: purpple, îmi plăcea mie mov, Nicole J de la Janina că pe mine mă mai cheamă și Janina, dar am zis că aici o să zică că m-am luat după Jessie J și n-am avut inspirație. Și la un moment dat am ajuns la cireșe că mie îmi plac cireșele. Și am zis: Nicole Cherry.

Modul inediat în care Nicole Cherry și-a găsit numele. De mică se visa pe scena Premiilor Grammy

Pe toate le strigam așa: „And the winner is... Nicole Purple” și nu-mi plăcea Și am ajuns la un moment dat la ăsta și am zis „Gata”. Și m-am dus la tata și i-am zis: Te duci și-mi înregistrezi numele, știam până și să-mi înregistreze numele. Știam la 12 ani că trebuie să-mi înregistreze numele, auzisem eu că trebuie să-mi înregistreze numele. Când m-am lansat deja aveam nume, aveam tot”, a povestit Nicole Cherry.