Stiri mondene

Mircea Bravo se căsătorește! Primele declarații despre nuntă, în exclusivitate, la Bară La Bară: „Sunt mai impulsiv de felul meu”

Mircea Bravo se căsătorește anul acesta! Primele declarații despre nuntă
Mircea [Sursa foto: Radio Impuls ]
Mircea Bravo a dat vestea cea mare la Bară La Bară! Actorul de comedie se căsătorește vara aceasta.

Mircea Bravo nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. A devenit viral cu videoclipurile sale pe internet, iar colaborarea cu Doamna Lenuța (Bunica) este una de senzație. Cei doi fac milioane de vizualizări împreună, fiind două persoanaje foarte apreciate de publicul larg. Însă dacă despre viața profesională a lui Mircea Bravo știm destule, nu se poate spune același lucru și despre viața lui personală.

Citeste si: Mircea Bravo, live la Bară La Bară: „Planul B era să mă angajez într-o parte și apoi să văd dacă pot să fac YouTube”

Mircea Bravo, anunț surprinzător în direct la Bară la Bară: „Mă căsătoresc”

Invitat în emisiunea Bară La Bară, Mircea Bravo a vorbit despre cariera sa și despre filmul care va apărea în cinema în octombrie. Actorul de comedie a povestit cum au decurs filmările pentru filmul său și când va apărea în cinematografe, dar și despre ajutorul pe care l-a primit de la comunitatea din Cluj. 

Mircea Bravo se căsătorește anul acesta! Primele declarații despre nuntă
Mircea Bravo și Mihai Hînda Bară La Bară[Sursa foto: Radio Impuls ]

„Filmul a fost făcut la Cluj. Și al doilea o să fie la fel. Cei din Cluj mă ajută foarte mult și apreciez chestia asta că sunt foarte mulți oameni care au susținut proiectul ăsta și așa m-au ajutat să fac filmul. Dacă cineva are un vis și crede foarte mult în el, vor apărea oameni în jurul lor care îl vor susține. Vrem să fie un produs cât mai bun pentru oameni”, a declarat Mircea Bravo la Bară La Bară. 

Însă Mihai Hînda a vrut să știe ce mai face Mircea Bravo, în afară de ceea ce vedem pe internet, așa că am aflat că anul acesta va face un pas important.

Mircea Bravo se căsătorește anul acesta! Primele declarații despre nuntă
Mircea Bravo și Mihai Hînda Bară La Bară[Sursa foto: Radio Impuls ]

Mircea Bravo și-a găsit aleasa inimii și va face nuntă chiar vara aceasta.

„Ea e din județul Bistrița Năsăud. Nunta va fi de zi, în Cluj. O cheamă Georgiana. Suntem împreună cam de un an de zile. Sunt mai impulsiv de felul meu”, a declarat Mircea Bravo despre fericitul eveniment din viața sa. 

Inivtat recent în cadrul unui eveniment la Bistrița, comediantul a anunțat din nou că urmează frumosul eveniment din viața sa. 

„Nu vreau să vă spun că Bistrița e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiți în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistrițenii-s cei mai tari! Eu sunt mândru că sunt bistrițean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de județul ăsta, de orașul Bistrița, mi se pare super mișto, cu oameni de bun simț și, ca urmare, mi-am și găsit o fată din Bistrița, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare ”, a spus Mircea Bravo, conform  infobistrita.ro.