Stiri mondene

Mircea Bravo, live la Bară La Bară, despre cariera sa. Ce ar fi făcut dacă nu ar fi reușit: „Planul B era să mă angajez într-o parte și apoi să văd dacă pot să fac YouTube”

Mircea Bravo, live la Bară La Bară, despre cariera sa.
Mircea Bravo și Mihai Hînda  [Sursa foto: Radio Impuls ]
Mircea Bravo a fost ieri invitatul lui Mihai Hînda în Bară La Bară și a oferit detalii importante din cariera sa sau și despre filmul care va apărea în toamnă.

Mircea Bravo a fost invitatul lui Mihai Hînda, ieri în emisiunea Bară La Bară. 

Citeste si: Mircea Bravo se căsătorește! Primele declarații despre nuntă, în exclusivitate, la Bară La Bară: „Sunt mai impulsiv de felul meu”

Mircea Bravo: „M i-am dat seama și că dacă nu o să fac bani din treaba asta, eu mă duc la un job de la 9 la 5 și după masa  fac video”

Actorul de comedie a vorbit despre cariera sa și ce ar fi făcut el dacă nu ar fi reușit, cât și despre viața personală. Se știe deja că Mircea Bravo a ajuns în Cluj ca student la Drept, însă și-a dat seama că acest domeniu nu este de el. Actorul de comedie a povestit în nenumărate interviuri că părinții lui nu au fost de acord la început cu munca lui din online, ei sperând că Mircea va profesa ca avocat. Cu toate acestea, el și-a urmat visul, însă fără să știe dacă va duce spre succes sau nu. Întrebat de Mihai Hînda dacă a avut vreun plan B sau C înainte de a se ocupa de online, Mircea Bravo, a răspuns sincer: „Acum nouă ani am început așa mai neserios. Eu mi-am băgat în asta pentru că asta îmi plăcea să fac. Eu mi-am dat seama și că dacă nu o să fac bani din treaba asta, eu mă duc la un job de la 9 la 5 și după masa, două ore, eu fac video că astea îmi plac. Planul B sau C era să mă angajez într-o parte și în timpul liber să fac YouTube. Dar scopul era: cum îi dau de cap YouTube-ului ca să fac chestia asta full time”.