Stiri mondene

Miley Cyrus, ultimatum de la iubit după aluziile la fostul soț in single-ul "Flowers." Toboșarul crede că Miley are o obsesie pentru Liam Hemsworth

Miley Cyrus, ultimatum de la iubit după aluziile la fostul soț in single-ul
Maxx Morando, iubitul lui Miley Cyrus nu se simte prea comfortabil cu obsesia cantaretei fata de fostul sot.

Iubitul lui Miley Cyrus are probleme serioase în ce o privește pe artista deoarece aceasta pare că nu își revine după despărțirea de fostul soț, Liam Hemsworth, mai ales după ce a scos single-ul Flowers care pare că îl vizează direct pe actor. 

Actualul iubit al lui Miley Cyrus, deranjat de obsesia artistei pentru fostul ei sot

Citește și: Liam Hemsworth a înșelat-o pe Miley Cyrus cu Jennifer Lawrence? Rochia aurie purtată de artistă în videoclipul piesei "Flowers” a dezvăluit misterul

Cântăreața single-ului The Wrecking Ball a primit un ultimatum din partea toboșarului și să petreacă mai mult timp gandindu-se la relația actuala. Un apropiat al cuplului a dezvăluit faptul că Morando se simte destul de prost pentru faptul că Miley vorbește mereu despre Liam și mai nou lansează și un single despre el.

Miley Cyrus – Flowers
Miley Cyrus – Flowers[Sursa foto: Captură YouTube]

Cântăreața a insistat în noul single că nu are niciun regret după divorț, însă, aparent Morando nu este prea sigur de asta, spun surse apropiate celor doi. 

Nimeni nu poate să îi spună lui Miley ce să facă, lucru care îl deranjează teribil pe Morando! Aceeași sursa menționează faptul că Miley este la cuțite cu tatăl ei, Billy Eae Cyrus și că ar vrea să găsească o cale să se împace cu Liam, însă în calitate de prieteni.

Miley Cyrus pare ca nu si-a revenit dupa relatia cu Liam Hemsworth

Citește și: Primele imagini cu Liam Hemsworth dupa ce Miley Cyrus a lansat single-ul "Flowers". Cantareata a facut aluzie la mariajul lor esuat

Însă, Liam pare că nu îi da nicio atenție și nu îi raspunde la telefon. Cyrus și Hemsworth au divorțat oficial în 2020. La vremea respectiva s-a speculat că Cyrus n-ar fi vrut să divorțeze și ar fi fost în stare să facă orice că să se împace cu actorul desi inițial se spusese că ea a fost cea care și-a dorit cel mai mult divorțul.