Stiri mondene

Miley Cyrus, momente de panică! Avionul în care se afla artista a fost lovit de fulger: „Am fost nevoiți să aterizăm de urgență”

Miley Cyrus, accident aviatic în timp ce zbura spre Paraguay
Miley Cyrus [Sursa foto: Facebook]
Miley Cyrus a avut parte de o situație neplăcută în timp ce zbura spre Paraguay. Primele declarații ale artistei după ce avionul a fost lovit de fulger!

De când a debutat în actorie în serialul de succes „Hana Montana”, Miley Cyrus a devenit un nume cunoscut de-a lungul anilor. De la cariera ei impresionantă de actorie până la melodiile ei de top care au cucerit toate platformele de streaming, Miley Cyrus se află printre cele mai talentate artiste din întreaga lume. Pandemia de coronavirus a afectat pe toată lumea, indiferent de meserie, artiștii fiind nevoiți să-și anuleze concertele.

Miley Cyrus se află prin vedetele din showbiz care nu au luat pauză nici în pandemie, motiv pentru care a dat startul seriei de concerte.

Miley Cyrus, accident aviatic în timp ce zbura spre Paraguay
Miley Cyrus[Sursa foto: Facebook]

Miley Cyrus, accident aviatic în timp ce zbura spre Paraguay: „Avionul nostru a fost prins într-o furtună”

Cea mai recentă experiență nu a fost deloc una bună pentru vedeta de la Hollywood. Mai exact, artista se îndrepta spre Paraguay, acolo unde urma să susțină un concert, dar, din păcate, a trebuit să anuleze totul pe ultima sută de metri. Se pare că avionul în care se afla artista a fost lovit de fulger. Prin intermediul unui mesaj postat pe contul său oficial de Instagram, Miley Cyrus le-a povestit fanilor săi întreaga experiență.   

Miley Cyrus, accident aviatic în timp ce zbura spre Paraguay
Miley Cyrus[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Miley Cyrus, aproape goală pe scenă în timpul unui concert de Anul Nou! Cum a ieșit artista din încurcătură?!

„Am un mesaj pentru toți fanii mei și pentru toate persoanele care s-au îngrijorat după ce au auzit știrile despre zborul meu către Asunción. Avionul nostru a fost prins într-o furtună și a fost lovit de un fulger. Echipa mea, trupa mea, prietenii și familia, toți cei care se aflau cu mine, sunt bine, asta după ce am fost nevoiți să aterizăm de urgență. Din păcate, nu am mai putut zbura către Paraguay. Vă iubesc!”, a scris Miley Cyrus.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)