Stiri mondene

Mihai Trăistariu, reacție neașteptată la adresa Antoniei. Ce a spus artistul despre talentul ei muzical: „Are concerte pentru că e frumoasă”

Mihai Trăistariu și-a spus părerea despre talentul muzical al Antoniei.
Mihai Trăistariu și-a spus părerea despre talentul muzical al Antoniei. [Sursa foto: Captură YouTube]
Mihai Trăistariu și-a spus părerea despre talentul muzical al Antoniei.

Nu mai este niciun secret faptul că Mihai Trăistariu a fost mereu transparent și și-a exprimat părerile fără rețineri. De-a lungul timpului, fostul reprezentant al României la Eurovision a luat în vizor mai multe nume cunoscute de la noi. Cele mai recente declarații o au în centrul atenției pe colega sa de breaslă, Antonia. Artistul susține că iubita lui Alex Velea obține succes prin faptul că este frumoasă și atrage atenția bărbaților, nu pentru că ar cânta într-un mod deosebit. 

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..” a spus Mihai Traistariu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

În plus, fostul reprezentant al României la Eurovision este de părere că frumusețea vinde mai mult decât talentul.

Citeste si: Mihai Trăistariu, jefuit la benzinărie: „Supărarea mea e foarte mare, sunt necăjit, întristat”

„Sexul vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul. Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă. Se uită așa, iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”,   a mai adăugat artistul.

Mihai Trăistariu și-a spus părerea despre talentul muzical al Antoniei.
Mihai Trăistariu și-a spus părerea despre talentul muzical al Antoniei.[Sursa foto: Captură YouTube]

Mihai Trăistrariu recunoaște că succesul i se datorează lui Costi Ioniță

Vorbind de perioada de glorie a carierei sale, cea petrecută în cadrul trupei Valahia, atunci când a devenit celebru, Mihai Trăistariu recunoaște că succesul a venit după ce Costi Ioniță s-a implicat în formație. 

Costi Ioniță și Mihai Trăistariu
Costi Ioniță și Mihai Trăistariu

Citeste si: Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp! Motivul pentru care artistul vrea să apeleze la o astfel de intervenție: „Aș da fericit banii”

”El (Costi Ioniță, n. red.) este mai mult afacerist decât cântăreț. Întotdeauna am spus asta. El știe, că nu excelează cu vocea, el era bun pe manele, mai scoate câte ceva… El, cu străinii, face doar o strofă, bagă o Forța, mai cântă un vers și gata. Nu a strălucit vocal vreodată, dar pe partea de compoziție și orchestrație rupe. El e bun manager, e un băiat foarte deștept, știe să vândă. Eu îi mulțumesc toată viața, el m-a găsit la Valahia. Eu nu mă vindeam singur, eu nu aveam carieră dacă el nu punea mâna pe mine. Norocul meu este Costi Ioniță”, a mai spus Mihai Trăstariu în cadrul podcastului.