Stiri mondene

Mihai Trăistariu, despre articolele vestimentare pe care le-a purtat de la începutul carierei: „Mereu am fost băgat la „proști îmbrăcați” ”

Mihai Trăistariu,  despre articolele vestimentare pe care le-a purtat
Mihai Trăistriu [Sursa foto: Facebook]
Mihai Trăistariu a vorbit despre stilul vestimentar pe care l-a abordat de-a lungul carierei sale! Iată ce a avut de spus!

Când vine vorba de Eurovision, Mihai Trăistariu este mereu în atenția publicului, motiv pentru care ochii curioșilor sunt ațintiți asupra sa. Fiecare detaliu este urmărit cu interes de fani, iar scandalurile care se nasc în jurul numelui său sunt mereu inevitabile. Deși este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, de-a lungul anilor, Mihai Trăistariu a primit numeroase comentarii negative pentru felul în care se îmbracă, fiind catalogat drept „prost îmbrăcat".

În cadrul unei emisiuni de televiziune, cântărețul recunoaște că nu a fost niciodată preocupat cu articolele vestimentare pe care le poartă.    

Mihai Trăistariu,  despre articolele vestimentare pe care le-a purtat
Mihai Trăistriu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihai Trăistariu, dezvăluiri emoționante despre anii copilăriei! Ce s-a întâmplat între părinții săi: „A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă”

„Eu la începutul carierei, și nici acum, nu sunt, cum să zic...Preocupat, nici nu mă informez și nici nu sunt talentat la îmbrăcat. Și de atunci dintotdeauna am fost băgat la ,,proști îmbrăcați". Am mai învățat din mers, am mai întrebat colo-colo. M-am mai sfătuit cu prietenii, cu anii am început măcar să învăț să fiu civilizat, cât de cât ok", a spus Mihai Traistariu.

Mihai Trăistariu,  despre articolele vestimentare pe care le-a purtat
Mihai Trăistriu[Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu, despre stilul său vestimentar: „Nu sunt un brand de îmbrăcat”

Pentru că nu se încadrează în trenduri, Mihai Trăistariu a ținut să precizeze că își dorește să nu mai fie criticat din cauza stilului vestimentar pe care îl abordează, spunând că nu este un brand de îmbrăcat.

Mihai Trăistariu,  despre articolele vestimentare pe care le-a purtat
Mihai Trăistriu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihai Trăistariu, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident rutier: „M-am speriat pentru că eram foarte concentrat la drum”

„Nu dau trenduri, că nu sunt un brand de îmbrăcat, dar important este să nu mai fiu judecat și criticat. Astăzi am găsit o postare pe Facebook cu o nouă modă. Noua modă, care este ciudată. Designerii internaționali deja și-au epuizat toate ideile și atunci vin cu tot felul de nebunii, cum a fost cea de azi.(...) Manechini care erau îmbrăcați deja cu salteaua, cu perna, cu plapuma și așa mai departe. Cu cearșeaful după ei. Mi s-a părut amuzant și, evident am share-uit asta și am zis că, la următorul concert, trebuie să mă îmbrac așa, că nu se mai poate. Nu mă încadrez în trenduri și niciodată nu m-am încadrat",  a mai adăugat Mihai Trăistariu.