Stiri mondene

Mihai Bendeac și Cheloo, scandal în direct! Ce și-au reproșat cei doi jurați: „Am avut cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani„

Mihai Bendeac și Cheloo, replici acide în direct
Mihai Bendeac și Cheloo, replici acide în direct [Sursa foto: Captură YouTube]
Mihai Bendeac și Chello au fost protagoniștii unui scandal. Uite despre ce este vorba!

În ultima ediție a emisiunii „iUmor”, Mihai Bendeac și Cheloo au fost protagoniștii unui scandal. Abel Megyes, unul dintre concurenți, a dezlănțuit haosul printre jurați, dar publicul a fost foarte impresionat de numărul de magie neobișnuit. Pe tot parcursul numărului, concurentul a interacționat cu jurații prin intermediul unei tablete.

Mihai Bendeac și Cheloo, replici acide în direct!
Mihai Bendeac și Cheloo, replici acide în direct![Sursa foto: Captură YouTube]

Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor

În prima fază, Abel Megyes a reușit să-i bulverseze pe Bendeac, Cheloo, Delia și Ana Morodan cu un număr în care a scos din gură mingi de ping-pong pe care erau trecute numerele pe care jurații

le spuseseră. Momentul pe care l-a adus pe Mihai Bendeac la limită a fost atunci când Abel Megyes l-a provocatul pe Chello să-l asiste la o reprezentație de magie cu ajutorul unui joc Tetris.

Mihai Bendeac și Cheloo, replici acide în direct
Mihai Bendeac și Cheloo, replici acide în direct[Sursa foto: Captură YouTube]

Ulterior, artistul și-a dat seama că jocul funcționa deși nu avea baterii, ci o bacnotă de 200 de lei. Acesta e momentul în care Mihai Beandeac a avut o răbufnire teribilă, s-a ridicat în picioare și, sub privirile colegilor săi de platou, a luat tableta și a dat cu ea de pupitru. 

Mihai Bendeac și Cheloo, replici acide în direct
Mihai Bendeac și Cheloo, replici acide în direct[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. S-a acumulat toată energia și mi se părea șocant că eu sunt captivat, deși am văzut sute de oameni pe scenă.", a spus Mihai Bendeac în culise.