Stiri mondene

Membrii trupei Șatra Benz dezvăluie adevărul despre moartea subită a lui Nosfe: „În timpul concertului i s-a făcut rău”

Membrii trupei Șatra Benz dezvăluie adevărul despre moartea subită a lui Nosfe
Adevărul despre moartea lui Nosfe [Sursa foto: Facebook]
Nosfe a murit la doar 37 de ani. Ce spun membrii trupei Șatra Benz despre decesul subit?

Vestea morții lui Nosfe a șocat pe toată lumea. Rapperul de la Șatra Benz a murit la doar 37 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a susținut un concert în Capitală. Tragicul anunț a fost făcut de colegii lui din trupă, care au postat un mesaj trist pe contul de Instagram. Tot ei au fost cei care au anunțat fanii artistului că Nosfe a suferit un infarct. 

Citeste si: Ce spunea Nosfe pe internet, cu doar câteva zile înainte să moară: „Ironia sorții”. Răspunsul pe care i l-a oferit unui fan când a fost întrebat de ce nu mai scoate niciun album

Membrii trupei Șatra Benz dezvăluie adevărul despre moartea subită a lui Nosfe
Adevărul despre moartea lui Nosfe[Sursa foto: Facebook]

După concert, Nosfe a ajuns acasă la Balotești, i s-a făcut rău și s-a prăbușit în sufragerie. Soția acestuia, Mădălina Crețan a fost cea care a sunat la 112 în jurul orei 3 și jumătate, însă medicii nu au mai putut face nimic.

Multe persoane publice au reacționat, fiind șocate de cele întămplate, iar fanii au făcut multe presupuneri legate de moartea artistului. 

Ce spun membrii trupei Șatra Benz despre moartea subită a lui Nosfe

Vineri seară, Nosfe lansase piesa și videoclipul oficial al piesei „N-am de dat”, cu doar câteva ore înainte de tragicul eveniment, cântărețul a susținut un concert în Capitală la Romaero, alături de ceilalți membri ai trupei Șatra Benz. În timpul concertului, Nosfe nu se simțea bine și a plecat acasă, iar ceilalți membri ai trupei au continuat fără el. Acum, ei sunt șocați de cele întâmplate și au dat primele declarații despre decesul lui Nosfe. 

Citeste si: Filmul morții lui Nosfe! I s-a făcut rău în timpul concertului, dar nimeni nu bănuia că e grav: „S-a dat jos de pe scenă. A spus că simte ceva în piept”. După câteva ore a murit

Membrii trupei Șatra Benz dezvăluie adevărul despre moartea subită a lui Nosfe
Adevărul despre moartea lui Nosfe[Sursa foto: Facebook]

„A avut multe pe suflet și de asta se întâmpla infarctul, nu de la altceva. Era un exemplu pentru noi toți, era cel mai muncitor dintre noi, 200-300 de piese nelansate, făcute în ultimul an. În timpul concertului i s-a făcut rău, s-a dat jos de pe scenă, noi am continuat concertul fără el, s-a dus acasă, a crezut că se simte bine, s-a dus să își ia telefonul din mașină și s-a prăbușit”, a declarat Lu-k de la Șatra Benz. 

„Eu încă nu am procesat ce s-a întâmplat, probabil trebuie să mai treacă câteva zile. Pur și simplu e un om care muncește foarte mult, a fost foarte obosit, trece prin foarte multe chestii, cu toții trecem, mulți nu spunem și nu vrem să dăm cărțile pe față, dar tot suferim în fiecare zi și mai ales când ai o familie și trebuie să o întreți, na, ai mai multe decât atunci când nu ai”, a mai mărturisit Lu-k. 

Polițiștii și procurorii sunt nevoiți să deschidă un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a merge mai departe cu cercetările. Membri trupei Șatra Benz au cerut fanilor să nu facă presupuneri nefondate despre moartea artistului. Ei lasă totul în seama medicilor, care vor oferi date clare după efectuarea necropsiei. 

Citeste si: Biografie Nosfe. Celebrul artist a murit la vârsta de 37 de ani

Membrii trupei Șatra Benz dezvăluie adevărul despre moartea subită a lui Nosfe
Adevărul despre moartea lui Nosfe[Sursa foto: Facebook]

„Zicea că simte ceva în piept, dar, pe umă, s-a liniștit, repetăm, după ce s-a dat jos de pe scenă s-a simțit rău, s-a liniștit, era totul în regulă, s-a dus acasă și acasă s-a întămplat ce s-a întâmplat. Muncă zilnic, se culca târziu, dormea câteva ore, muncea întruna, epuizare”, a adăugat Keed.