Stiri mondene

Meghan Markle, un nou atac la adresa Casei Regale! Ce a deranjat-o: „Aparent ambiție e un termen foarte rău”

Meghan Markle, un nou atac la adresa Casei Regale
Meghan Markle, un nou atac la adresa Casei Regale [Sursa foto: Captură YouTube]
Meghan Markle a făcut noi dezvăluiri despre viața alături de Familia Regală.

Meghan Markle nu a fost niciodată încântată de titulatura de ducesă și de viața care venea la pachet. Fosta actriță și soțul ei au renunțat oficial la viața regală în anul 2020. Cu toate astea, motivele se pare că ar fi fost mult mai profunde decât aflau oamenii la acea vreme. Meghan Markle și-a început propriul podcast care se numește „Podcastul arhetipurilor” (Archetypes podcast). Pentru acest prim episod, intitulat "The Misconception of Ambition", ducesa de Sussex şi-a invitat prietena, pe campioana de tenis Serena Williams.

Una dintre discuiții a fost despre dublul standard al termenului ambițios/ ambițioasă, când vine vorba despre femei și bărbați. 

Meghan Markle, un nou atac la adresa Casei Regale
Meghan Markle, un nou atac la adresa Casei Regale[Sursa foto: Captură YouTube]

Soția Prințului Harry a susținut că în cei 6 ani în care a studiat la școala privată din Los Angeles a învățat alături de colegele sale să creadă că nimic nu le poate opri, că limitele nu există și că trebuie să continue să fie ambițioase. Fanii s-au gândit imediat că ducesa de Sussex a trimis un mesaj către Casa Regală în privința ambiției sale.

Meghan Markle, un nou atac la adresa Casei Regale
Meghan Markle, un nou atac la adresa Casei Regale[Sursa foto: Captură YouTube]

„Ideologia feministă și-a croit cale în orice aspect al educației mele. Aș putea spune chiar în orice aspect al vieții mele.”,  precizează ducesa de Sussex.

Citeste si: Meghan Markle, gafă imensă la Jocurile Invictus! Cum au taxat-o internauții: „Este incorect”

„Nu-mi amintesc să fi simțit conotația negativă a cuvântului, până când am format un cuplu cu soțul meu. Și aparent ambiție e un termen foarte rău. Pentru femei cel puțin.”, a mai precizat fosta actriță.

Meghan Markle a lansat proiectul 40x40 care are scop sprijinirea femelior care vor să se întoarcă la muncă

De ziua ei, Meghan Markle a vrut să marcheze momentul cu un proiect special. Pentru că a împlinit 40 de ani, ducesa de Sussex a anunțat proiectul 40×40, care vizează ajutarea femeilor să se întoarcă la locul de muncă.

Meghan Markle a lansat proiectul 40x40
Meghan Markle a lansat proiectul 40x40[Sursa foto: People]

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a, decizie radicală după ce Prințul Harry a anunțat că va lansa un volum cu memorii

Reflectând la cea de-a 40-a aniversare și la multele lucruri pentru care sunt recunoscătoare, mă frapează faptul că TIMPUL ESTE DINTRE CEL MAI MARE ȘI CEL MAI ESENȚIAL CADOU: Timp cu cei dragi, timp făcând lucrurile pe care le iubim, timpul petrecut învățând, râzând, crescând și timpul sacru pe care îl avem pe acest pământ. Printre cele mai valoroase daruri ale timpului se numără și timpul petrecut în slujirea altora, știind că poate contribui la schimbări incredibile. Până în acest ultim punct și având în vedere cea de-a 40-a tură în jurul soarelui, m-a făcut să mă întreb: ce s-ar întâmpla dacă ne-am dedica cu toții 40 de minute pentru a ajuta pe altcineva sau pentru a îndruma pe cineva care are nevoie? Și atunci ce s-ar întâmpla dacă am cere prietenilor noștri să facă același lucru?”, a spus Meghan Markle. 

Citește coninuarea aici!