Stiri mondene

Medicii legiști au publicat adevăratul motiv al morții Lisei Marie Presley! Ce ordin a semnat familia după ce artista a făcut un al doilea infarct la spital

Medicii legisti au dezvaluit motivul mortii Lisei Marie Presley
Ce ordin a semnat familia Lisei Marie Presley la spital [Sursa foto: Instagram]
Cantareata Lisa Marie Presley a facut primul infarct la resedinta sa, menajera ei fiind cea care a gasit-o prabusita pe podea.

Lisa Marie Presley a murit la spital după ce a făcut un al doilea infarct și a murit după ce familia a semnat un document prin care să nu fie resuscitata, potrivit dailymail.co.uk.

Singurul copil al lui Elvis Presley, Lisa Marie avea 54 de ani. Joi dimineața a fost transportata de urgenta la spital după ce a fost găsită inconștienta în casa ei din Calabasas.

Familia Lisei Marie Presley a semnat un ordin prin care artista sa nu fie resuscitata

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții Lisei Marie Presley! Priscilla, mama ei, contestă testamentul cântăreței în instanță

Medicii de pe ambulanta au reușit să o readucă la viață și să îi restabilească pulsul, însă se afla în moarte clinica atunci când a fost transportata la spital, conform tmz.com.

Întreagă familie i-a fost alaturi de spital unde artista stat într-o coma indusa fiind conectata la aparate. După ce a aflat că se afla în morte cerebrala, familia a semnat un ordin prin care să nu fie resuscitata. A suferit un nou infarct și a murit.

Unde va fi inmormantata Lisa Marie Preseley[Sursa foto: Instagram]

Mama ei, Priscilla, în vârstă de 77 de ani, a stat lângă ea tot timpul:" Cu inima franta, trebuie să împărtășesc cu voi vestea devastatoare că frumoasa mea fiica, Lisa Marie, ne-a părăsit", a confirmat Priscilla într-un comunicat în aceeași zi. Era cea mai puternica, pasionata și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o. 

Lisa Marie Presley va fi inmormantata la Graceland

Citește și: Lisa Marie Presley suferea și se învinovățea pentru moartea fiului ei, Benjamin Keough: ”Este cu adevărat cel mai mare coșmar”

Danny Keogh, primul sau soț, din cei patru, cu care și trăia de altfel în aceeași reședință, i-a făcut manevrele de resuscitare până când au venit paramedicii.

Artista Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland, conacul din Memphis pe care l-a moștenit de la tatăl sau, Elvis Presley. Cântăreața a murit joi la vârstă de 54 de ani. A fost dusa de urgenta la spital la Los Angeles după ce a suferit un stop cardiac. Cu doua zile în urma fusese prezenta alaturi de mama ei la decernarea Globurilor de Aur unde Austin Butler a primit premiul pentru rolul interpretat în filmul "Elvis." Actorul le-a și adus un tribut celor doua spunând că: "Vă iubesc pentru totodeauna!"