Stiri

Mașina în care era IPS Teodosie, prinsă în timp ce circula cu 235 de kilometri pe oră pe A2. Audio

Mașina în care era IPS Teodosie, prinsă în timp ce circula cu 235 de kilometri pe oră pe A2. AudioMașina în care era IPS Teodosie, prinsă în timp ce circula cu 235 de kilometri pe oră pe A2. Audio
Mașina în care era IPS Teodosie, prinsă în timp ce circula cu 235 de kilometri pe oră [Sursa foto: IPJ Constanța ]
Șoferul lui ÎPS Teodosie a fost prins în timp ce circula pe autostrada Soarelui cu o viteză de 235 de kilometri pe oră.

Mașina în care se afla arhiepescopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost oprită pe Autostrada Soarelui de polițiștii de la rutieră. Șoferul care era la volan circula cu peste 253 de kilometri la oră.

Citeste si: VIDEO- Șoferul lui ÎPS Teodosie a fost surprins conducând cu 235 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui

Ce pedeapsă a primit șoferul lui ÎPS Teodosie după ce a fost prins circulând cu viteză?! 

În ziua de 3 august, mașina în care circula ÎPS Teodosie, a fost oprită de poliție pe sensul de mers București-Constanța. la kilometroul 139. Polițiștii de la rutieră au depistat un bărbat de 28 de ani care conducea o mașină cu 235 de km/h. Pe scaunul din dreapta șoferului se afla chiar Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului.

„Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, transmit poliţiştii, informează Adevărul

Despre acest subiect a vorbit și Mihai Hînda în matinalul de vacanță Radio Impuls, iar momentul poate fi ascultat chiar aici.