Stiri mondene

Maluma, primul concert în orașul său natal, Medellin! Mesajul emoționant transmis de artistul columbian: „Sunt foarte fericit și șocat! Muțumesc tuturor”

Maluma, primul concert în orașul natal, Medellin
Maluma [Sursa foto: Instagram]
Maluma a oferit primele declarații după ce a susținut primul său concert în orașul natal, Medellin. Ce a transmis artistul?!

Maluma, pe numele lui adevărat Juan Luis Londoño Arias, este unul dintrei cei mai îndrăgiți artiști din întreaga lume, piesele lui fiind mereu în topul căutărilor pe Youtube și difuzate la posturile de radio si TV specifice. Cântărețul columbian a devenit faimos în 2011, cu piesele „Farandulera”, „Obesión” și „La Temperatura”. De-a lungul carierei sale, Maluma a muncit din greu pentru a ajunge să se bucure de un succes răsunător. Cu toate că la început au existat persoane care nu au crezut în el, artistul le-a demonstrat tuturor că este făcut pentru scenă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MALUMA (@maluma)

Maluma, primul concert în orașul natal, Medellin

După mulți ani, Maluma a avut primul său concert în orașul natal, Medellin, acolo unde a urcat pe scena amplasată pe stadionul Atanasio Girardot. Așa cum era de așteptat, emoțiile au fost la cote maxime. Prin intermediul unui mesaj postat la InstaStory, artistul columbian a ținut să le mulțumescă tuturor care au fost prezenți la show.

Maluma, primul concert în orașul natal, Medellin
Maluma, primul concert în orașul natal, Medellin[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Maluma, colecție impresionată de tatuaje! Ce semnificație au pentru artist?!

Bun, de unde să începem! În primul rând, sunt foarte fericit și șocat, acesta este sentimentul pe care îl simt în aceste momente. Nu pot să cred tot ce s-a întâmplat, a fost ca un vis. Un vis care a devenit realitate, am visat de foarte muți ani și s-a întâmplat. Ce a fost sâmbătă în Medellin o să rămână istorie. O istorie în toate concertele la nivel mondial. Vreau să le mulțumesc tuturor artiștilor și invitaților care au fost prezenți, dar mai ales vreau să le mulțumesc echipei tehnice, care stau în spatele scenei și fac tot ce este posibil. Vreau să le muțumesc și persoanelor care au curățat scena ca să fie show.

Maluma, primul concert în orașul natal, Medellin
Maluma[Sursa foto: Instagram]

Mulțumesc tuturor persoanelor care au muncit ca să duceam acest show la final. În special, vreau să vă mulțumesc vouă, pentru că m-ați făcut cel mai fericit om din lume. A fost cea mai spectaculoasă noapte din toate concertele mele, a fost un cadou pe care am vrut să-l fac orașului. Știu că trebuie să treacă mult timp ca să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Așa cum am zis la concert pentru Medellin și cultura mea aș face orice. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc tuturor pentru că credeți în mine și sunteți prezenți. Vă iubesc!, a spus Maluma