Stiri mondene

Madonna, provocatoare într-o ținută din piele și dantelă neagră! Vedeta va lansa o nouă versiune a piesei ”Back That Up To The Beat” 

Madonna, provocatoare într-o ținută din piele și dantelă neagră! Vedeta va lansa o nouă versiune a piesei ”Back That Up To The Beat” 
Madonna [Sursa foto: Instagram]
Madonna a surprins pe toată lumea cu ținuta ei în cel mai recent videoclip postat pe contul de TikTok. Vedeta va lansa în curând o nouă piesă

Madonna este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din întreaga lume și a surprins pe toată lumea cu videoclipul de promovare a noi variante a piesei ”Back That Up To The Beat”. Vedeta a postat pe contul de TikTok un fragment în care se aude piesa pe fundal, iar ea dansează provocator într-o ținută din piele și dantelă neagră. 

Madonna, provocatoare într-o ținută din piele și dantelă neagră! Vedeta va lansa o nouă versiune a piesei ”Back That Up To The Beat” 
Madonna [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Madonna a împlinit 64 de ani și arată senzațional. Ce face să se mențină tânără

Madonna va lansa o nouă versiune a piesei ”Back That Up To The Beat” 

Madonna a fost o magistrală promotoare când vine vorba de arta ei, de când a debutat cu albumul ei omonim ”Madonna” în 1983. După aproape 40 de ani mai târziu, vine cu o versiune alternativă a cântecului ei ”Back That Up To The Beat”, care a făcut furori în rândul fanilor. 

@madonna

 

♬ muerto gang- qubelly🗽

Căutând să sporească impactul ritmului constant al melodiei, Madonna a editat videoclipul pentru a se potrivi cu ritmul și tempo-ul „4 to the floor”, totul în timp ce dansează de-a lungul privirilor seducatoare, îmbrăcată într-o ținută din piele neagră și dantelă.
Madonna a soratt ținuta cu o pereche de ochelari și o șapcă neagră, tot din piele. După o scurtă introducere, Madonna vine cu vocea ei care este livrată într-un stil aproape robotic.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

”Back That Up To The Beat” este o piesă care a fost lansată inițial pe ediția de lux a celui de-al paisprezecelea și cel mai recent album de studio, ”Madame X”, care a apărut în iunie 2019. Acum câteva zile,cântăreața a distribuit  o serie de fotografii, purtând o jachetă neagră decupată, pantaloni scurți negri, ciorapi peste genunchi și cizme cu toc înalt. „În curând...... #backthatuptothebeat”, a scris vedeta în descrierea postării. Împreună cu mesajul, ea a distribuit și un fragment dintr-o altă versiune a piesei, în care vedeta are vocea modificată.  

Madonna, originara din Bay City, Michigan, a lansat 14 albume de studio de-a lungul carierei sale, care au dus la vânzări a peste 300 de milioane de albume în întreaga lume, făcând din celebra cântăreață cel mai bine vândută artistă a tuturor timpurilor.