Stiri mondene

Madonna iubește din nou! Noul partener al artistei este mai mic decât ea cu 41 de ani

Madonna are un nou iubit
Madonna are un nou iubit [Sursa foto: Instagram]
Madonna are un nou iubit, după despărțirea de dansatorul Ahlamalik Williams. Cine este tânărul de 23 de ani care a cucerit-o iremediabil?!

După despărțirea de Ahlamalik Williams, fostul ei iubit, mai tânăr cu 35 de ani, Madonna iubește din nou, tot un tinerel, dar de data asta, mai tânăr cu 41 de ani. Andrew Darnell, căci acesta este numele bărbatului care a cucerit-o iremediabil, are doar 23 de ani și aspiră la o carieră în domeniul modei. Potrivit  PageSix  , proaspătul cuplu a fost văzut la New York, la concertul lui REMA de la Irving Plaza.

Îndrăgostiții nu și-au putut lua privirea unul de la celălalt și nu au ezitat să-și exprime public afecțiunea. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

“Cu siguranță se sărutau. Ea și Andrew au fost foarte deschis afectuoși toată noaptea, îmbrățișându-se și sărutându-se în separeu.”, a declarat o sursă pentru sursa menționantă mai sus.

Citeste si: Madonna s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 35 de ani. Motivele care au dus la despărțire

Madonna a fost însoțită și de bijutierul Greg Yuna și au luat masa la un restaurant luxos din Manhattan. Toți cei din grup  “au dansat și și-au făcut selfie-uri la masă toată noaptea”.

La scurt timp, artista a distribuit o imagine în care apare alături de Andrew, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Madonna are un nou iubit
Madonna are un nou iubit[Sursa foto: Instagram]

Madonna, primele declarații după despărțirea de fostul iubit, Ahlamalik Williams

Madonna și Ahlamalik au decis să se despartă pe cale amiabilă. După separarea de Ahlamalik Williams, artista a dat de înțeles că fostul ei partener de viață nu era tocmai potrivit pentru ea.

Madonna și Ahlamalik
Madonna și Ahlamalik[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Video. Madonna, ipostaze provocatoare în emisiunea lui Jimmy Fallon. Artista și-a arătat fundul în direct

"Karma spune: când cineva nu e potrivit pentru tine… Dumnezeu îl va folosi pentru a te răni până când vei deveni suficient de puternic ca să îl lași să plece", a scris Madonna atunci pe Instagram.