Stiri mondene

Madonna a șters întregul feed de pe Instagram pe fondul zvonurilor despre un turneu de aniversare a 40 de ani

Madonna a șters întregul feed Instagram pe fondul zvonurilor despre un turneu de aniversare a 40 de ani
Madonna a șters întregul feed Instagram pe fondul zvonurilor despre un turneu de aniversare a 40 de ani [Sursa foto: Facebook]
Madonna, decizie radicală. Regina muzicii pop-rock a șters toate postările de pe Instagram.

Madonna și-a șocat recent fanii, deoarece și-a șters întregul feed de pe Instagram în weekend. Regina muzicii pop-rock, în vârstă de 64 de ani, a stârnit reacții când și-a șters feedul Instagram pe fondul zvonurilor despre planurile ei de turneu pentru aniversarea a 40 de ani. La câteva zile după știrile despre un posibil turneu aniversar, cântăreața și-a lăsat fanii în confuzie după ce și-a șters pagina de socializare. La vizitarea profilului ei, fanii vor primi o pagină goală pe care pur și simplu scrie „nicio postare încă”, în timp ce ea are încă 18,6 milioane de urmăritori.

Madonna a șters întregul feed Instagram pe fondul zvonurilor despre un turneu de aniversare a 40 de ani
Madonna a șters întregul feed Instagram pe fondul zvonurilor despre un turneu de aniversare a 40 de ani[Sursa foto: Instagram]

Potrivit unui raport al Billboard, cântăreața Material Girl urmează să „ înceapă într-un turneu de 40 de ani de carieră ”. Turneul speculat va sărbători cariera ei de succes, care se întinde pe peste patru decenii – cu hituri de pe primul ei album de studio, Madonna, care a apărut în iulie 1983. Ultimul turneu mondial al Madonnei a fost turneul mai mic Madame X, legat de cel de-al paisprezecelea album al ei de studio cu același nume din 2019.

Billboard a mai raportat că noul turneu va fi „ cel mai mare turneu pe care l-a făcut vreodată ”.

Citește și: Madonna, provocatoare într-o ținută din piele și dantelă neagră! Vedeta va lansa o nouă versiune a piesei ”Back That Up To The Beat” 

Motivul pentru care turneul Madonnei a fost oprit 

Acest turneu, care a avut loc în locuri mai intime, spre deosebire de stadioane, a fost oprit la Paris în primăvara lui 2020 din cauza pandemiei de coronavirus. Și înainte ca turneul să fie întârziat, Madonna se confrunta și cu probleme fizice, cum ar fi probleme la genunchi și șold.

Madonna a șters întregul feed Instagram pe fondul zvonurilor despre un turneu de aniversare a 40 de ani
Madonna[Sursa foto: Instagram]

La acea vreme, superstarul a declarat pentru V Magazine: „Toată lumea spunea: „Trebuie să te oprești, trebuie să te oprești”. I-am spus: „Nu mă voi opri. Voi merge până când roțile vor cădea.” În același interviu, ea a spus: „Nu mă gândesc să mă opresc. Aș fi putut să fac un tur al stadionului, cele mai mari hituri și să câștig un miliard de dolari.”

Citește și: Madonna uimește din nou! Artista s-a sărutat pasional cu Tokischa în fața unui altar în cel mai nou clip lansat

Amintim că vara trecută, Madonna a lansat un album compilație cu remixeurile sale de dans nr. 1 din cariera ei, intitulat „Finally Enough Love: 50 Number Ones”.