Stiri mondene

Mădălina Pamfile a răbufnit pe rețelele sociale! Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, mesaj pentru cei care o critică: ”A fi om și a evolua nu ține de...”

Mădălina Pamfile a răbufnit pe rețelele sociale
Mădălina Pamfile a răbufnit pe rețelele sociale [Sursa foto: Instagram]
Mădălina Pamfile a avut o reacție acidă la părerile fanilor din mediul online. Ce reproșuri a primit concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” din partea internauților?!

Mădălina Pamfile se numără printre cele nouă concurente din sezonul 7 al show-ului de la Kanal D, ”Bravo, ai stil! Celebrities”. În ultima perioadă, fosta asistentă TV a primit numeroase critici din partea fanilor, spunând că aceasta a uitat de unde a plecat. Sătulă de comentariile răutăcioase pe care le primește, concurenta de la ”Bravo, ai stil” a transmis un mesaj dur pe pagina sa de Instagram, spunând că nu a uitat că a pornit de jos și nu înțelege de ce oamenii îi amintesc mereu despre trecutul său.

Mădălina Pamfile a răbufnit pe rețelele sociale
Mădălina Pamfile a răbufnit pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

„Nu am uitat de unde am plecat. Am o memorie foarte bună. La doi-trei săptămâni mă duc mereu la ai mei. Acolo mi-am făcut și eu casă și petrec destul de mult timp.  Am rămas același om. Nu știu de ce lumea e setată pe chestia asta. Cred că cei de la oraș vor să evidențieze că vii de la țară, de la coada vacii. Cred că sunt unii de la oraș care sunt mai țărani decât cei de la țară. A fi om și a evolua nu ține de locul de proveniență. Niciodată să nu-ți fie rușine de unde ai plecat. Unii dintre voi ați uitat să fiți oameni, iar asta nu ține de locul nașterii”, a spus Mădălina Pamfile. 

Mădălina Pamfile a răbufnit pe rețelele sociale
Mădălina Pamfile a răbufnit pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

Mădălina Pamfile, primele declarații despre participarea sa la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Mădălina Pamfile a făcut primele declarații referitoare la participarea sa în cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D. Concurenta de la ”Bravo, ai stil!” a revenit pe micul ecran cu forțe proaspete, pregătită să facă față celorlalte concurente în lupta pentru titlul de ”Cea mai stilată femeie din România”.

Mădălina Pamfile a răbufnit pe rețelele sociale
Mădălina Pamfile a răbufnit pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

Am acceptat provocarea «Bravo, ai stil! Celebrities» pentru a-mi pune la încercare aptitudinile stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar, ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și a locației, încercând să țin pasul cu modă”, spune Mădălina Pamfile.