Stiri mondene

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, mesaj plin de iubire la o lună de la moartea cântărețului: „Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”

Mesajul emoționant postat de Mădălina Crețan
Mesajul emoționant postat de Mădălina Crețan [Sursa foto: Instagram]
Mădălina Crețan a postat în mediul online un mesaj profund și extrem de emoționant despre iubirea pe care i-o poartă soțului ei, regretatul Nosfe.

Vestea că Nosfe s-a stins din viață a întristat o lume întreagă, iar familia regretatului artist trece acum prin momente foarte grele. Cu toate că îi este destul de cumplit să treacă peste tot ce s-a întâmplat, Mădălina Crețan, soția regretatului artist, își găsește puterea de a merge mai departe. După ce contul i-a fost șters, Mădălina Crețan e revenit în mediul online, acolo unde a publicat un mesaj profund și extrem de emoționant despre iubirea pe care i-o poartă soțului ei.

Soția regretatului artist susține că aceștia au fost cei mai frumoși ani din viața ei și nu ar schimba pentru nimic în lume acest lucru. 

Mesajul emoționant postat de Mădălina Crețan
Mesajul emoționant postat de Mădălina Crețan[Sursa foto: Instagram]

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice  «Îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani  », am să aleg, la nesfârșit, viața asta, pentru că alți 1000 de bărbați, în alte 1000 de vieți, nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc

pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!
”,  a postat Mădălina Crețan.

Citește și: Killa Fonic a rupt tăcerea după înmormântarea lui Nosfe și a răspuns celor care l-au criticat pentru tăcerea absolută: „Ce simt și prin ce trec e strict între mine și fratele meu”

Soția lui Nosfe, din nou pe rețelele sociale: „Î mi lipsește interacțiunea cu voi”

Recent, Mădalinei Crețan i s-a șters contul de Instagram, dar ales să își facă unul nou pentru a putea interacționa cu cei care o urmăresc și care o susțin în aceste momente dificile.

Mădălina Crețan
Mădălina Crețan și regretatul Nosfe [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ruby, despre momentul în care a început să plângă în timpul unui concert la piesa „Condimente”, după moartea lui Nosfe: „Am încercat să fiu cât pot de puternică”

„Așa cum bine știți contul meu a fost raportat de niște suflete pierdute în Universul ăsta mare și din păcate nu știu dacă îl voi putea recupera. Am ales să fac acest cont pentru că îmi lipsește interacțiunea cu voi și pentru că îmi doresc să împărtășesc cu voi din sufletul meu așa cum am făcut mereu. Poza asta reprezintă întregul meu suflet! Vă iubesc și vă mulțumesc infinit pentru tot suportul pe care l-am primit de la voi și vă mulțumesc nespus pentru felul în care ați ales să îl păstrați pe Unchiu @nosfezilla aici, cu noi! Vă pupă Tzigă, for ever Soție de Artist!”, a mai mărturisit soția regretatului artist Nosfe.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iris Tiana Crețan (@iristianaofficial)