Stiri mondene

Mădălina Crețan , declarații emoționante: „NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta”

Mădălina Crețan, declarații emoționante: „NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta”
Mădălina Crețan și Nosfe  [Sursa foto: Facebook]
Fanii lui Nosfe trăiesc emoții mari la fiecare nouă ediție „Chefi la Cuțite”! Aseară, rapperul a apărut pentru ultima dată la TV

Moartea neaștepatată a rapperului Nosfe a luat prin surprindere o lume întreagă, iar acum fanii trăiesc emoții puternice cu fiecare ediție a emisiunii „Chefi la Cuțite”. În cea mai recentă ediție, Nosfe a fost eliminat, ceea ce a marcat ultima sa apariție la TV. Soția rapperului, Mădălina Crețan a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram al artistului despre experiența din cadrul emisiunii. 

Citește și: Cu cine își petrece timpul Mădălina, soția lui Nosfe, după moartea artistului. Au trecut două săptămâni de la tragedie

Mădălina Crețan , declarații emoționante după participarea la „Chefi la Cuțite”: „NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta”
Nosfe și Mădălina Crețan[Sursa foto: hiphoplive]

Ce mesaj a postat Mădălina Crețan după ce Nosfe a fost eliminat de la „Chefi la Cuțite”?

Nosfe a participat alături de soția lui la emisiunea „Chefi la Cuțite”, care a fost filmată din primăvară, iar în prezent este difuzată, marcând ultimele sale apariții TV. Rapperul făcea parte din echipa lui Florin Dumitrescu, însă a fost eliminat după ce a obținut cel mai mic punctaj la al 10-lea battle. După ediția din 8 noiembrie, Mădălina Crețan a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram al artistului. 

Citește și: „Încă un mod prin care ne-am spus te iubesc” Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor după ultima apariție la televizor a lui Nosfe. Regretatul artist participase la un show culinar

Mădălina Crețan , declarații emoționante după participarea la „Chefi la Cuțite”: „NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta”
Nosfe și Mădălina Crețan[Sursa foto: Instagram]

„Pentru noi mâncarea a fost încă un mod prin care ne-am spus “TE IUBESC”. Mâncarea ne-a ajutat să îi arătăm Irisucăi ce inseamnă grija, ce înseamnă mesele în familie, cum mâncarea are mult mai mult gust atunci când te așezi la masă cu oameni pe care îi iubești și ce greutate au cuvintele “sărut mâna pentru masă”!
Când am decis să mergem la chefilacutite singurul lucru pe care ni l-am propus a fost să fim noi așa cum suntem în fiecare zi din viața noastră. Să fim recunoscători pentru fiecare emoție pe care o vom trăi, pentru fiecare om pe care îl vom cunoaște, pentru fiecare lucru nou pe care îl vom afla despre mâncare și pe care apoi îl vom putea recrea în bucătăria noastră, pentru familia noastră. Surprinzător pentru noi și pentru lumea asta în care trăim, am primit la schimb exact același lucru pe care noi l-am pus acolo, pe bancuri. Am câștigat amândoi niște frați și niște surori, am descoperit niște suflete imense care nu se văd prin ecran sau care nu se văd deloc la televizor. Ce pot să le mai spun acum acestor oameni este că ne putem simți iubiți de Dumnezeu cu adevărat pentru că NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta, că cei cu ochi în suflet au avut lecții grele de învățat de la el și că el a găsit mereu loc în inima lui pentru fiecare om cu care și-a încrucișat drumurile”,  a transmis Mădălina Crețan fanilor de pe contul de Instagram al regretatului rapper Nosfe. 

Ce mesaj a transmis Nosfe după ce a fost eliminat de la „Chefi la Cuțite”?

Echipa lui Florin Dumitrescu a fost supusă duelului, iar Nosfe a obținut numai 4 puncte pentru preparatul său. Din acest motiv, rapperul a fost nevoit să părăsească competiția, însă înainte de a face acest lucru a oferit ultima sa declarație televizată. Edițiile sezonului 10 ale emisiunii „Chefi la Cuțite” vor fi dedicate regretatului cântăreț. 

Citește și: ”Pură răutate” Reacția soției lui Nosfe după ce a rămas fără contul de Instagram. Cine și de ce i-a șters toate pozele cu regretatul artist: ”Nu am cum să înțeleg”

Mădălina Crețan , declarații emoționante după participarea la „Chefi la Cuțite”: „NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta”
Nosfe la „Chefi la Cuțite”[Sursa foto: Instagram]

„Nu meritam să merg mai departe, sunt conștient. Farfuria asta de azi nu cred. Experiența Chefi la cuțite mi s-a părut genială. Foarte intensă, mai intensă decât mă așteptam eu. Sunt pregătit să mă duc la concursuri mai complicate”, a spus Nosfe.