Stiri

Lună plină 16 aprilie 2022: Zodiile care vor avea o zi haotică

Lună plină aprilie 2022
Lună plină aprilie 2022
Lună plină 16 aprilie 2022: Luna plină poate duce la un somn mai puțin odihnitor, iar unele studii au arătat o ușoară modificare a condițiilor cardiovasculare în timpul lunii pline. Acest fenomen își pune amprenta asupra fiecăruia și în funcție de zodie.

Lună plină 16 aprilie 2022  Efectele lunii asupra oamenilor datează din legendele și mitologia civilizațiilor antice. Luna plină a fost asociată cu un comportament ciudat sau nebunesc, inclusiv sinucidere, somnambulism și violență. Teoria lunară, cunoscută și sub numele de efectul lunar, este ideea că există o anumită corelație între ciclurile lunii și comportamentul uman. Mulți oameni resping miturile referitoare la influența lunii, dar efectele reale sunt găsite prin știință.

Lună plină 16 aprilie 2022: Descoperă ce îți rezervă astrele

Berbec

Un foc haotic îți cere să te echilibrezi și să îți găsești drumul vindecării prin acest echilibru personal. Să poți ieși din dezorganizare, să îți menții focusul și să te validezi. Toate acestea sunt despre tine și rănile tale cele mai profunde, răni care sunt deja marcate pe karma ta și pe care le reînnoiești în buclă până ce vei conștientiza și le vei vindeca. Cum? Prin validare și foc ordonat.

Taur

Pentru tine această Lună nouă aduce o energie de regenerare interioară prin focus sau prin probleme de sănătate. Trebuie să te ocupi de tine la nivel profund. Trebuie să parcurgi drumul de la superficialitate la esență și să rescrii cu multă determinare programele în care ai stat confortabil dar nu și pozitiv. Acele programe care te-au ținut și pe tine în bucla unei traume de sacrificiu și a lipsei de stimă de sine în adevărata ta ființă.

Gemeni

Uneori viața te dezgustă, alteori ai senzația că multe sunt prea grele și acum trăiești una dintre cele mai dure perioade, sau dintre cele mai înșelătoare. Luna nouă este o bună prietenă pentru tine și te va ajuta să ieși din situații care te jenează. De asemenea ai și tu probabil bucla ta în care repeți aceeași traumă, de lipsă de curaj creativ sau lipsă de prieteni adevărați. Oricare ar fi limitările pe care le simți în aceste zile va trebui să înveți să simplifici unele lucruri care te vor ajuta să avansezi rapid și cu adevărat.

Rac

O Lună nouă nouă de lecții de personalitate care îți vor aduce aminte de menirea ta. Mai sensibil sau mai puternic, de acum trebuie să te lași încălzit de energia determinării pe care trebuie să o treci prin filtrele tale emoționale. Trebuie să știi ce vrei să faci cu ceea ce simți și mai ales cum vei face pentru a vindeca rănile sufletului. Acele răni care nu au legătură cu prezentul ci doar sunt retrăite la prezent. Ai și tu o traumă, iar ea va fi chiar mentorul tău cel mai bun la acest moment.

Leu

O perioadă grea pentru noblețea și dorințele tale. Nu este nici o perioadă de minimizare sau de modestie, dar nici una care să te înalțe în reușite sau în idealuri. Este vremea în care îți schimbi modelul de acțiune și obiectivele. Pentru că energia ta nu are vibrația la care ești obișnuit să funcționezi și pentru că din exterior nu te încarci. Ai la moment un minus de energie vitală sau o stare de limitare pe care o trăiești periodic.

Citeste si: Ce nu trebuie să faci când e mercur retrograd? Sfaturi pentru zodii

Fecioară

Un foc dinamic dar haotic îți răscolește și ție personalitatea și te pune la lecții. Ai probabil cele mai intense trăiri și experiențe la acest moment. Și este necesar să te aduni de pe unde te-ai împrăștiat, să te reconectezi cu tine și mai ales cu ființa ta la nivel de esență. Ai nevoie de noi perspective spirituale și de pași pe o altă energie. Această energie este mereu acolo, ca un izvor mereu existent, anume în esența ființei tale.

Lună plină aprilie 2022
Lună plină aprilie 2022

Balanță

De câțiva ani încoace spuneam că am intrat într-o nouă eră în care toate vor avea o altă ordine și alți stimuli, alți receptori etc. Pentru tine este o transformare de le exterior. Iar luna nouă, mereu, în Berbec, îți aduce alianțe noi. Dar și schimbări majore în relația ta de cuplu. Tu ai nevoie să înveți cum să te încălzești la foc, fără a te consuma. Fie el focul haotic sub formă de certuri în cuplu sau sub formă de nereușite, impulsivitate, agresivitate. Ai în vedere modele și arhetipuri noi care trebuie abordate în relațiile tale și în dragoste.

Scorpion

O lună nouă care te pune la treabă. Uneori ești revendicativ sau ”maniac” sau cine știe câte îndoieli te țin pe loc în starea de penumbră care te caracterizează. Dar nici tu nu ai scăpat de traume și de bucle pe care le repeți. Nu încă. Ideea acestui moment nu este să o iei de la zero și nici să distrugi totul pentru că nu mai știi ce să faci.

Săgetător

Trăim cu toții arhetipuri în mod constant, repetitiv și cu multe drame, de fiecare dată aceleași. Iar în plus de ele tu ai darul exagerării. Acum este departe de a fi momentul să exagerezi. Prea mult foc într-o personalitate poate face pagube! Pentru o parte dintre nativi va fi setea de a demonstra carte îi agită până la panică poate. Pentru alții este o energie care îi face să riște totul.

Capricorn

Luna nouă vine cu lecții de personalitate și pentru tine. Tu cel care dorești respectul și recunoașterea, iată este momentul să le oferi la rândul tău. Un arhetip ciclic trăiești și tu la aceste momente. Te-ai complicat prea mult sau ai trăit o lungă perioadă de criză astfel că ești mult prea agitat, la propriu: tensiunea sau migrenele pot fi semne clare în acest sens. De aceea, îți recomand să lași totul deoparte pentru a te dedica familiei, căminului tău. Orice muncă, orice lauri, orice rezolvări nu îți vor vindeca ceea ce cari în spate ca traume ale inimii. Mai ales că sunt foarte probabil pe neam, în spate de la străbunii tăi, pe repeat.

Citeste si: AUDIO. Ce fel de șofer ești în funcție de zodie?!

Vărsător

Pentru tine predispozițiile sunt adesea promovări de depășit și special luna nouă este momentul care îți place destul de mult. Sau este pe vibrația ta. Îți plac lucrurile unice și experiențele în viteză. Îți place să ai libertatea de a face focus pe ceea ce te face să vibrezi. Este drept că nu ai trăi așa zi de zi, însă această lună nouă îți deschide drumuri noi spre descoperiri și dezvoltare. Ai o mare sete de cunoaștere și ești extrem de dinamic.

Pești

Și receptorii tăi  sunt încinși de la luna nouă. Parcă vrei să intri într-o horă sau o bătută sau un dans inițiatic, la propriu sau la figurat. Este hora luxului, a banilor, a averii. Ești foarte determinat și cu atât mai mult focusat să aduci toate lucrurile frumoase după atâtea sacrificii. Pentru că dacă ne referim la tipare ai și unul de vindecat sau limite de depășit.