Stiri mondene

Lora este cuprinsă de tristețe și dor! Ce a pățit, de fapt, artista: ”Cea mai grea zi din viața mea”

Lora este cuprinsă de tristețe și dor! Ce a pățit, de fapt, artista: ”Cea mai grea zi din viața mea”
Lora este cuprinsă de tristețe și dor! Ce a pățit, de fapt, artista: ”Cea mai grea zi din viața mea” [Sursa foto: Instagram]
Lora a postat un mesaj trist pe rețelele sociale. Uite despre ce este vorba!

Lora, una dintre cele cele mai îndrăgite artiste de la noi, trece prin momnete grele! Astăzi, 26 ianuarie, s-au împlinit doi ani de când cea care i-a dat viață a plecat dintre noi, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Cuprinsă de tristețe și dor, Lora a transmis un mesaj dureros. Mai exact, cântăreața a postat pe contul ei de Instagram un scurt video în care apare alături de mama ei, iar cuvintele scrise în descriere i-au emoționat profund pe fanii 

„2 ani mama.. și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta..26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea.”, a scris Lora pe Instagram în dreptul clipului video postat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

„Of ce trist”, „Fii sigură că e lângă tine la orice pas!”, „Îngerul de deasupra noastră”, au fost câteva dintre comentariile de încurajare pe care Lora le-a primit pe Instagram. 

Lora, dezvăluiri emoționante despre pierderea mamei sale

În spatele zâmbetului pe care îl afișează în fața fanilor, frumoasa artistă ascunde drame dureroase, care au început din copilărie. Mai exact, vedeta și-a pierdut cele mai dragi ființe. Pe tatăl său l-a pierdut când avea patru ani, iar pe mama sa a pierdut-o în urmă cu un an. Invitată în cadrul unui podcast, iubita lui Ionuț Ghenu și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit deschis despre pierderea ambilor părinți. 

 Lora a postat un mesaj trist pe rețelele sociale.
Lora a postat un mesaj trist pe rețelele sociale.[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi. Mama a fost o ființă hipersensibilă. După ce a murit tata, nu și-a mai refăcut viața. L-a iubit foarte mult. Tata a fost medic, chirurg specialist urolog, genul care a intrat cu 10, a terminat cu 10. S-au cunoscut în campus, mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. Oameni, pe lângă faptul că erau inteligenți, erau și frumoși și talentați, amândoi au avut activități artistice, dar mai mult în vremea liceului, era perioada care era… Nu era vreo industrie în perioada aia.(...)

 Lora a postat un mesaj trist pe rețelele sociale.
Lora a postat un mesaj trist pe rețelele sociale.[Sursa foto: Facebook]

Am crescut la bunici o perioadă, până și-a luat ea toate diplomele să devină farmacist primar și să-și permită să-și cumpere primul apartament în Galați, locul în care am locuit din clasa întâi. A fost greu”,  a spus artista, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!