Stiri mondene

Lidia Buble, experiență înfricoșătoare în Maldive: "Am zis că mi se oprește inima. M-am făcut la față toate culorile curcubeului!"

Lidia Buble, patanie de zile mari in Maldive
Ce a patit Lidia Buble in vacanta din Maldive: "M-au trecut toate culorile curcubeului" [Sursa foto: Instagram]
Artista a trecut printr-o experienta de neuitat in exotica vacanta din Maldive in urma cu 3 ani.

Lidia Buble a povestit în podcastul lui Horia Brenciu, "Lucruri simple" despre una dintre întâmplările dintr-o vacanta în care a mers alaturi de surorile ei. Artista este o împătimită a vacantelor exotice și nu ratează nicio destinație din îndepărtatele continente în timpul iernilor din Romania.

Și acum, cântăreața se afla într-o vacanta în South Beach, Miami, unde se relaxează la plaja, vizitează locații, se delectează cu mâncăruri specifice tarii și mai mult are parte de timpul liber pe care și l-a dorit după o perioada aglomerata. 

Lidia Buble, experienta de neuitat in Maldive:" Am început să mă agit, să dau din mâini..."

Citește și: Lidia Buble a izbucnit în hohote de plâns: "Din cauza mea era să nu mai fie azi în viață! Știam că mi-am omorât sora!"

Lidia Buble a dat nas in nas cu rechinul in Maldive
Lidia Buble, senzatii tari in Maldive[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă luxul de care are parte în fiecare vacanta unde merge, se pare că cea din Maldive i-a adus cea mai multa adrenalina deoarece atât ea și surorile ei au hotărât să facă snorkeling, lucru care nu este deloc

neobișnuit având în vedere că asta se obișnuiește în luxoasele insule: "Acum trei ani am fost în vacanta cu cele doua surori, Dana și Estera, am mers doar noi trei și le-am convins și pe ele să vina să facem snorkeling. M-am scufundat, știi că acolo sunt tot felul de rechini, rechinasi și am dat nas în nas cu rechinul. Am zis că mi se oprește inima. El nu s-o speriat de mine, m-a văzut cu nasul așa mare că o zis că sunt din neamul lui, ceva o sora, deci cred că efectiv m-am făcut toate culorile curcubeului la fata. Am început să mă agit, să dau din mâini, dar omul mi-a zis să mă calmez: "Tu vezi că dau nas în nas cu rechinul. A fost o experiență tare faina! După, am înțeles că ei sunt hrăniți foarte des și că niciodată nu s-a întâmplat să atace pe nimeni.Dar prima data când am dat nas în nas cu rechinul, a fost o senzație, na...," a povestit Lidia în podcast-ul lui Horia Brenciu.