Stiri mondene

Lia Bugnar, față-n față cu Theo Rose! Ce părere are, de fapt, scenarista despre actuala iubită a fostului ei: „Nu are niciun fel de pregătire actoricească”

Lia Bugnaru, față-n față cu Theo Rose
Lia Bugnaru, față-n față cu Theo Rose [Sursa foto: Instagram]
Lia Bugnar, Theo Rose și Anghel Damian s-au întâlnit la un eveniment monden! Ce spune actrița despre Theo Rose ca actriță!

După ce Theo Rose a anunțat faptul că formează o relație cu Anghel Damian, fostul iubit al scenaristei, Lia Bugnar a intrat în vizorul tuturor. Deși diferența de vârstă era de peste 20 de ani, Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu timp de aproximativ 9 ani.

Lia Bugnaru, față-n față cu Theo Rose
Lia Bugnaru și Anghel Damian

Cei trei lucrează împreună la serialul „Clanul”. Zilele trecute, Theo Rose, Anghel Damian și Lia Bugnar au dat nas în nas la Mall Băneasa, când postul de televiziune și-a lansat noua grilă.

Actrița nu a ratat nici o ocazie să stea aproape de fostul său iubit, asta în timp ce cântăreața a decis să păsteze distanța în încercarea de a nu mai da naștere unor noi speculații. Chiar dacă Anghel Damian, producătorul serialului, a declarat în urmă cu ceva timp faptul că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a jucat la casting mult mai bine decât o fac alți actori cu experiență, se pare că fosta sa iubită are altă părere despre pregătirea profesională a artistei.  

Lia Bugnaru, față-n față cu Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Actorul Anghel Damian, gest neașteptat după ce au apărut imaginile cu el și Theo Rose în timp ce se sărutau pe stradă

„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.  Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!” ,  a spus Lia Bugnar, pentru cancan.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose, dezamăgită de anumite persoane din viața sa

Ulterior, actrița a mers să vorbească cu fostul ei iubit, s-a pus lângă el „la cadru”, fapt care i-a lăsat, din nou, muți de uimire pe mulți invitați. Asta pentru că, cel mai probabil, oamenii se așteptau ca cei doi foști să nu-și mai vorbească. După difuzarea materialului, Theo Rose a plecat de la eveniment. Mai mult, artista chiar a postat un mesaj pe InstaStory, în care a dat de înțeles că este dezamăgită de anumiți oameni din viața ei. Nu se știe momentan ce a enervat-o pe Theo Rose.

Theo Rose, dezamăgită de anumite persoane din viața sa
Theo Rose, dezamăgită de anumite persoane din viața sa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Primele declarații ale lui Anghel Damian despre relația cu Theo Rose: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată”

Voiam să vă zic că eu am găsit vinovata pentru tot ce se întâmplă. Vinovata e mama. Mama e vinovată. Măi mamă care m-ai făcut și m-ai crescut… De ce te-ai răzgândit tu, eu nu înțeleg. Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit și m-ai făcut, și m-ai adus pe lume și m-ai crescut, și m-ai trimis între oameni. Ca să ce? Ca să mă stric de tot”, a spus Theo Rose.

Citește continuarea aici!