Stiri mondene

Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut cu bicicleta și s-a rănit la față. Poliția o cercetează după ce s-a lovit singură: „O să ajung să mă dau în judecată”

Actrița Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta
Actrița Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta [Sursa foto: Instagram]
Lia Bugnar s-a ales cu dosar penal după ce a căzut cu bicicleta și s-a rănit la bărbie. Actrița a povestit cum s-a ajuns în această situație.

Lia Bugnar, actriță și scenaristă, a dezvăluit în mediul online că se plimba pe stradă și, într-un moment de neatenție, a căzut și s-a lovit la barbă. Inițial a plecat acasă, însă văzând că nu îi trece a decis să meargă la spital primească îngriiri.

„Nu, că asta trebuie să v-o povestesc, să nu râd singură. Azi, când mă întorceam de la sport, am căzut de pe bicicletă.

Nu mai contează cum s-a întâmplat, esența e că singură, nederanjată de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut ca pleașca și mi-am spart barba. În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă și am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătăm bine pentru chestia cu halouinu, doar că eram un pic în contratimp”, a spus Lia Bugnar.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lia Bugnar (@bugnarlia)

Citeste si: Lia Bugnar, declarații despre despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”! În ce relații au rămas acum cei doi foști iubiți

Bref, mă duc la urgență să-mi coasă barba. Acolo tre să te duci la un chioșculeț în stradă să scrie o doamnă ce-ai pățit și abia dup-aia intri în spital la urgențe minore (cazu meu). Prima poticnire a venit cu doamna. Zice ce-aveţi acolo? Că eu stăteam cu un şervet la barbă să nu-mi mai pătez şi hainele dacă tot îmi distrusesem fatza. Dau servetu la o parte şi zic mi-am belit barba. Zice cum? Am căzut de pe bicicletă, zic.A! Zice, accident rutier! Nu, doamnă, eram singură pe stradă, pe trotuar, nimeni în jur şi am căzut de pe bicicletă. Zice: e accident rutier, trebuie să chemăm poliţia. Zic bine, atunci am căzut pe scări. Zice n-aţi căzut. Aţi căzut de pe bicicletă.  Cum s-a-ntâmplat! Zic doamnă!, dumneavoastră sunteţi aici să mă ajutaţi să-mi cos barba, nu să faceţi reconstituirea căzăturii mele, chiar nu puteţi să vă vedeţi de treabă? Pleacă doamna cu foaia în adâncu chioşcului, închide şi-o uşa după ea şi vine înapoi şi-mi dă foaia, îmi zice un să merg” a relatat Lia Bugnar pe pagina ei de Facebook.

Actrița Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta
Actrița Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta[Sursa foto: Instagram]

Lia Bugnar s-a ales cu dosar penal

Ulterior, după plecarea de la spital, a fost sunată de un polițist care i-a comunicat faptul că trebuie deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În plus, în postare este menționat faptul că polițistul a informat-o că va fi sunată din nou peste trei luni, când rezolvă dosarul. 

Citeste si: Lia Bugnar, față-n față cu Theo Rose! Ce părere are, de fapt, scenarista despre actuala iubită a fostului ei: „Nu are niciun fel de pregătire actoricească”

„Răspund, un domn poliţist, nu-i dau numele, deşi l-am notat, care-mi zice că mă sună în legătură cu accidentu rutier de astăzi. Îi zic că n-a fost, că eram eu păluga care-am căzut în barbă de pe bicicletă. Pe trotuar. Zice n-aveţi voie cu bicicleta pe trotuar, decât dacă e bandă pentru biciclete. Zic era banda. Zice unde? Zic pe Kogălniceanu. Zice ce număr? Zic 49. Zice au mai fost alte autovehicule implicate? Domnule, eram pe trotuar. Nimeni pe stradă. Am căzut în barbă, ce vreţi de la mine? Zice bine, o să întocmim un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi vă sunăm peste trei luni. Zic, domne, glumiţi? Îmi faceţi dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice aşa e procedura.

Actrița Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta
Actrița Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta[Sursa foto: Instagram]

Vă sunăm peste trei luni, cât durează să rezolvăm dosaru. Zic, domne, o să ajung să mă dau în judecată, să-mi plătesc despăgubiri, să mă bag la închisoare eu pe mine că m-am vătămat corporal din culpă?! Zice n-avem ce să facem, așa e procedura, se face dosar. Zic păi, de-aia nu-s copaci în păduri că faceți dosare dacă-și lovește cineva deshtu' mic de la picior. Zice mai aveți întrebări? Zic pentru liniștea mea vă mai întreb o dată dacă e o glumă. Zice nu, o să fiți notificată peste trei luniDeja râdeam ca proasta şi omu a închis. Eu atâta vreau să vă zic, dacă peste trei luni nu mai auziţi nimic de mine, înseamnă că am luat-o pe pantă cu scrisu din temniţă să-mi micşorez pedeapsa”,  a adăugat Lia Bugnar în încheierea postării de pe Facebook.