Stiri mondene

Laura Cosoi, ținta criticilor după ce s-a pozat cu burtica la vedere, în luna a șaptea: „Prea intimă de postat”

Laura Cosoi, ținta haterilor după ce s-a pozat cu burtica la vedere, în luna a șaptea
Laura Cosoi [Sursa foto: Facebook]
Laura Cosoi este însărcinată în luna a șaptea! Actrița și-a surprins fanii cu o poză în care își etalează burtica de gravidă. Ce i-au reproșat internauții?!

Laura Cosoi urmează ca în scurt timp să își strângă în brațe cel de-al treilea copil, iar actrița a decis că e momentul să pozeze nud, într-o ședință foto artistică, fără pic de vulgaritate. Vedeta s-a fotografiat cu burtica la vedere, ținând o floare în mână, fiind acoperită doar de un voal diafan. Laura Cosoi a descris starea de spirit în descrierea pozelor:  ,,Înfloresc”. Pe lângă cei care i-au urat „sarcină ușoară”, s-au strecurat și doi hateri în secțiunea de comentarii.

Aceștia au considerat imaginea cu Laura Cosoi prea intimă.

Citeste si: Laura Cosoi, dezvăluiri despre relația cu Smiley, la 10 ani de la despărțire! În ce relații au rămas cei doi?!: „Mi se pare ciudat”

„Grețoasă!/ Prea intimă de postat”,  sunt cele două remarci urâte din secțiunea de comentarii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi, despre problemele din primul trimestru de sarcină

Chiar dacă nu este la prima sarcină, greața specifică primului trimestru nu a ocolit-o nici pe vedetă. În cadrul unui interviu, actrița a povestit cu ce situații s-a confruntat în a treia sarcină și cum a scăpat de greață. Laura Cosoi a mărturisit că a avut o sarcină puţin diferită faţă de primele două, deşi nu a fost una grea.

Laura Cosoi, ținta haterilor după ce s-a pozat cu burtica la vedere, în luna a șaptea
Laura Cosoi[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laura Cosoi, detalii neștiute despre începutul relației cu soțul ei, Cosmin Curticăpean! Cum a fost cucerită actrița?!: „Se deghiza în personaje”

„Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de dată asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treaba, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seară, când mă culcăm.  Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul asta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncăm îmi era greaţă, dacă nu mâncăm, la fel”, a mărturisit Laura Cosoi, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!