Stiri

La mulţi ani de Sfântul Andrei! Cele mai drăgute mesaje şi urări pentru Andrei şi Andreea

La mulţi ani de Sfântul Andrei! Cele mai drăgute mesaje pentru Andrei şi Andreea
[Sursa foto: Facebook ]
Sute de mii de români îşi sărbătoresc onomastica pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei. La mulţi ani de! Vă oferim cele mai drăgute mesaje pentru Andrei şi Andreea

30 noiembrie este o dată specială pentru foarte mulţi români. În această dată sunt sărbătoriţi cei care poartă numele Sfântului Andrei, dar şi derivate din acesta. Urează-le sărbătoriţilor la mulţi ani printr-un mesaj frumos şi inedit! La mulţi ani de Sfântul Andrei! Iată cele mai drăgute mesaje pentru Andrei şi Andreea!

Mesaje şi urări de Sfântul Andrei: La mulţi ani!

 În total, 717.602 de români îşi serbează ziua numelui pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei.

Astfel, 368.523 bărbați si 349.079 femei poartă numele de Andrei, Andreea sau derivate ale acestor nume. Urează-le la mulţi ani rudelor, prietenilor şi apropiaţilor printr-un SMS, o felicitare sau printr-un mesaj pe Facebook.

La mulţi ani de Sfântul Andrei! Cele mai drăgute mesaje pentru Andrei şi Andreea

- Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ţi-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani, Andrei/Andreea! 

- La mulți ani, dragă Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viata să iți fie o eternă sărbătoare! 

- Azi, de ziua numelui, îți urez si eu sa fii iubit şi să ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani! 

- Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine si însorite! 

- E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ţi se pare ușor. Este ziua numelui tău şi de aceea este o zi specială! La Mulți Ani! 

- Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

- Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile petrecute lângă cei apropiați. La mulţi ani!

- Fie ca toate lucrurile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească! Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă! 

- Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri. Să fii iubită si fericită în fiecare moment al vieţii tale. La Multi Ani!