Stiri mondene

Kourtney Kardashian este însărcinată? Cum a apărut vedeta în mediul online și ce detaliu au observat internauții când au văzut imaginile

Kourtney Kardashian este însărcinată
Kourtney Kardashian  [Sursa foto: Facebook]
Kourtney Kardashian și-a lăsat fanii să speculeze că este însărcinată cu cele mai recente fotografii publicate de Crăciun.

De fiecare dată când fetele din familia Kardashian postează o imagine, fanii intră în alertă și încep să caute detalii pentru a fi dezbătute. De data asta, în centrul polemicilor se află Kourtney Kardashian care i-a băgat pe toți în ceață cu cele mai recente fotografii publicate pe rețelele sociale. În una dintre imagini, vedeta este văzută purtând o rochie albă care îmbrățișează trupul și a fost pusă o mână pe burtă în timp ce închidea ochii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Kourtney Kardashian și Travis Barker  trăiesc o dragoste ca în povești. Cei doi sunt de nedespărțit și, la cât de bine se înțeleg, nu este de mirare că fanii se așteaptă să își ducă relația la nivelul următor. Kourt are trei copii din căsnicia anterioară cu Scott Disick, dar asta nu elimină posibilitatea de a avea un copil cu Travis Barker

Citește și: Kim Kardashian, prima reacție despre nunta secretă a lui Kanye West! Noua soție a rapperului este copia fidelă a vedetei

„Și-a luat viața puțin mai ușoară. De asemenea, călătorește mai puțin, face mai puține exerciții și face o muncă mai puțin stresantă. Se pare că a intrat într-un mod de cuibărit!”, a spus o sursă.

Kourtney Kardashian și Travis Barker
Kourtney Kardashian și Travis Barker[Sursa foto: Facebook]

Aceasta nu este prima dată când Kourtney, care este mama a trei copii- Mason (13 ani), Penelope (11 ani) şi Reign (8 ani), a fost ţinta speculaţiilor legate de sarcină. Zvonurile repetate au apărut la aproximativ un an după ce ea şi soţul ei, Travis Barker (47 de ani), au spus că vor să încerce să aibă un copil împreună, cu ceva timp înainte de a se căsători în luna mai.

Kourtney Kardashian, într-o relație cu prietenul fostului iubit

Kourtney Kardashian se iubește acum cu Travis Barker, bărbatul cu care atât ea, cât și fostul partener, Scott Disick, se cunosc de foarte mult timp. După despărțirea de Scott Disick, prietenia dintre Kourtney și Travis s-a transformat într-o relație de iubire, anunțau publicațiile de peste Ocean. Ea și Scott s-au despărțit în urmă cu șase ani, însă, surprinzător, bărbatul este de acord cu relația nouă pe care o are.

Kourtney Kardashian și Travis Barker
Kourtney Kardashian și Travis Barker[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Kylie Jenner, prima femeie din instoria instagramului care a strâns 301 de milioane de urmăritori

„Scott nu are probleme cu faptul că Kourtney și Travis au o relație. El este fericit pentru ea. A acceptat faptul că nu se vor împăca și este matur cu privire la acest aspect. Îl ajută faptul că micuții chiar îl plac pe Travis. Este important pentru el, pentru că oricine ar fi împreună cu Kourtney ar petrece timp cu micuții lui. Scott o protejează pe Kourtney, așa că pentru el contează faptul că Travis nu este un bărbat obișnuit. Toată familia îl știe și îl place. Iar Scott își vede de viața lui, așa că vrea ca și ea să facă asta. El este foarte fericit pentru aceasta”, a dezvăluit o sursă pentru publicația  HollywoodLife.