Stiri mondene

Kim Kardashian, val de reacții din partea fanilor după ce le-a transmis un mesaj femeilor: „Nimeni nu vrea să muncească în zilele noastre! Duceți-vă și munciți”Ki

Kim Kardashian, val de reacții din partea fanilor după ce le-a transmis un mesaj femeilor
Kim Kardashian, val de reacții din partea fanilor după ce le-a transmis un mesaj femeilor [Sursa foto: Instagram]
Kim Kardashian a devenit ținta unor critici după ce a îndemnat femeile într-un limbaj licențios să muncească.

Kim Kardashian este recunoscută pentru faptul că are milioane de urmăritori pe rețelele sociale și nu este străină de reacțiile negative venite din partea internauților, însă de curând ea a stârnit controverse, fiind crticată aspru după difuzarea unui fragment din reality show-ului ei de pe Hulu. Vedeta a îndemnat femeile să muncească mai eficient și cu plăcere și să se detașeze de mediile de lucru toxice.

Citeste si: Kim Kardashian și Kanye West, scandal de proporții! Cei doi se află în conflict din cauza unei postări făcute pe TikTok: „Împotriva voinței mele”

„Am cele mai bune sfaturi pentru femeile din afaceri. Pune-ți dracu’ și lucrează. Se pare că nimeni nu vrea să lucreze în zilele noastre.Trebuie să te înconjori de oameni care vor să lucreze. Să ai un mediu de lucru bun în care toată lumea iubește ceea ce face pentru că ai o singură viață. Fără medii de lucru toxice și să apară și să facă treaba. Duceți-vă dracu și munciți!”, a spus Kim Kardashian.

Kim Kardashian, val de reacții din partea fanilor după ce le-a transmis un mesaj femeilor
Kim Kardashian, val de reacții din partea fanilor după ce le-a transmis un mesaj femeilor[Sursa foto: Instagram]

Internauții s-au arătat deranjați de discursul lui Kim,mai ales din pricina limbajului licencios, dar și pentru că, spun ei, nu este îndreptățită să facă astfel de declarații, mai ales că s-a născut într-o familie privilegiată. 

Kim Kardashian le spune femeilor din afaceri se ducă dracu să muncească, chhiar a doua zi după Ziua Internațională a Femeii trebuie să fie cea mai mare glumă a anului ”, a scris un internaut pe Twitter.

„Kim Kardashian le spune oamenilor să „ muncească din greu ” după ce tot succesul ei a venit dintr-un privilegiu la care nua vem cu toții acces”, a spus un altul.  Un alt internaut a împărtășit o fotografie de pe vremea când Kim avea 16 ani și a scris:   „Domnișoara Kimberly care și-a luat un BMW la 16 ani spunându-mi că trebuie să muncesc mai mult în viață ”.

Kim Kardashian, imaginea care a declanșat o adevărată dezbatere pe internet

Nu este pentru rima dată când fondatoarea SKIMS este ținta fanilor din mediul online. În urmă cu ceva timp, Kim Kardashian a postat o imagine pe contul său de Instagram, acolo unde a stârnit dezvateri. Internauții au observat rapid că piciorul ei drept părea să fie distorsionat și așezat într-o poziție complet nefirească. Sătulă de sutele de comentarii care dezbăteau subiectul, vedeta a șters imaginea după câteva ore de la publicare. Cu toate acestea, un internaut mai vigilent a făcut captură foto și a publicat imaginea.

Kim Kardashian, val de reacții din partea fanilor după ce le-a transmis un mesaj femeilor
Kim Kardashian, val de reacții din partea fanilor după ce le-a transmis un mesaj femeilor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Kim Kardashian, despre postările pe care Kanye West le-a făcut în ultima vreme: „A răspândit multe informații false”

Kim, ce s-a întâmplat cu piciorul tău?”, „Nu pot să cred că Kim are puterea de a șterge o singură imagine dintre multele din galeria din postarea sa. Pentru că a fost prelucrată în Photoshop într-un mod greșit!!! Poza nu mai este acolo. Vreau și eu puterea asta!”,    sunt câteva din reacțiile internauților.

Citește continuarea aici!