Stiri mondene

Kim Kardashian, despre viața sentimentală. Ce planuri are după despărțirea de comediantul Pete Davidson: „Trebuie să mă duc în locuri diferite”

Kim Kardashian, despre viața sentimentală
Kim Kardashian, despre viața sentimentală [Sursa foto: Instagram]
Kim Kardashian a oferit primele declarații despre viața sentimentală, după separarea de Pete Davidson.

Kim Kardashian şi Pete Davidson s-au despărţit. Cei doi au decis să fie doar prieteni, după o relaţie de nouă luni. Potrivit unor prieteni ai cuplului, fondatoarea SKIMS și actorul s-au despărţit din cauza programelor lor solicitante şi a distanţei. La mai bine de o lună de la despărțirea de Pete Davidson, celebra vedetă americană a vorbit pentru prima dată despre viața ei sentimentală, în cadrul emisiunii The Late Late Show.

Kim Kardashian, despre viața sentimentală
Kim Kardashian, despre viața sentimentală[Sursa foto: Instagram]

Kim Kardashian a confirmat că este singură deocamdată și susține că se bucură de această etapă. Deși nu își dorește o nouă relație, fosta soție a lui Kanye West știe deja ce meserie ar putea avea următorul pretendent. Fondatoarea SKIMS pare să se fi săturat de actori și rapperi și vrea un bărbat cu alte standarde. Pe lista profesiilor pe care le poate avea viitorul său iubit, poate soț, se află: doctor, avocat, savant, neurochirurg, biochimist.  

Kim Kardashian, despre viața sentimentală
Kim Kardashian, despre viața sentimentală [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Pete Davidson a ajuns la terapie din cauza lui Kanye West. Ce a pățit fostul iubit al lui Kim Kardashian

„Nu caut. Vreau să mă liniștesc pentru ceva timp. cred că am vevoie de ceva timp pentru mine și pentru a mă focusa pe studii. Dar simt că trebuie să mă duc în locuri diferite. În mod clar, nu a funcționat ce am făcut. Poate aș putea să merg într-un spital, să cunosc un doctor, sau într-o firmă de avocatură. Cred că o să fie un savant, un un neurochirurg, biochimist, doctor, avocat. Asta vizionez, poate, în viitor. ”, a spus Kim Kardashian.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian, despre momentul în care l-a cunoscut pe Pete Davidson 

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au întâlnit anul trecut, în octombrie 2021, atunci când Kardashian a fost invitată să fie gazda iconicului show live de comedie  Saturday Night Live. Au început o relație o lună mai târziu, scânteia chimiei dintre cei doi fiind aprinsă chiar în timpul unui sărut pentru unul dintre momentele din show.

Kim Kardashian, despre momentul în care l-a cunoscut pe Pete Davidson 
Kim Kardashian, despre momentul în care l-a cunoscut pe Pete Davidson [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Kim Kardashian, despre relația cu comediantul Pete Davidson: „Am găsit fericirea și mă simt foarte bine”! Motivul pentru care nu postează poze împreună

„Am participat la emisiunea SNL și am avut o secvență în care ne-am sărutat și tot ce pot spune e că a existat o anumită chimie între noi atunci. Mi-am zis atunci că poate c-a venit vremea să încerc ceva diferit. Doar că Pete n-a venit la petrecerea de după emisiune, nu-mi prea acorda atenție”,  povestea Kim Kardashian.