Stiri mondene

Kevin Spacey, în centrul unor noi acuzații de agresiuni sexuale. Actorul revine în faţa justiţiei britanice

Kevin Spacey revine în faţa justiţiei britanice
Kevin Spacey revine în faţa justiţiei britanice [Sursa foto: Instagram]
Kevin Spacey revine în fața justiției după ce noi acuzații de agresiune sexuală au fost lansate la adresa sa. Când va avea loc audierea?

Pentru Kevin Spacey, problemele par că nu se mai opresc. Actorul s-a trezit cu noi acuzații de agresiune sexuală, așa că este nevoit să dea explicații. La câteva luni după ce a pledat nevinovat pentru o serie de acuzații pe această temă, vineri, actorul american va apărea din nou în fața unui tribunal londonez, notează Le Figaro. Starul hollywoodian urmează să participe prin videoconferință la audieri, scrie sursa citată, care sunt programate la ora 14.00,

ora locală, în faţa unei Curţi de la Westminster. 

Kevin Spacey
Kevin Spacey

Starul hollywoodian în vârstă de 63 de ani este acuzat că a agresat sexual un bărbat între 2001 şi 2004, inclusiv că a forţat persoana respectivă „ să întreţină raporturi sexuale fără consimţământ ”, a declarat luna trecută procuratura Coroanei (SPC). Acesta din urmă a autorizat apoi poliţia să adauge şapte noi acuzaţii la dosarul deja solid împotriva lui Kevin Spacey.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kevin Spacey (@kevinspacey)

Citește și: A fost deschis un nou proces pe numele lui Kanye West. Rapperul a fost acuzat de plagiat

Kevin Spacey, acuzat de 4 agresiuni sexuale asupra unor bărbaţi

Actorul de două ori premiat cu Oscar (pentru „American Beauty” şi „Usual Suspects”)  a mai fost acuzat anterior de patru agresiuni sexuale în Regatul Unit, asupra a trei bărbați în perioada martie 2005 - aprilie 2013, când conducea un teatru din Londra. Kevin Spacey a pledat nevinovat la audierea preliminară din luna iulie 2022 iar procesul va începe în iunie 2023. 

Kevin Spacey
Kevin Spacey

Kevin Spacey s-a declarat   „ decepţionat  , dar şi-a anunţat intenţia de a se prezenta în faţa justiţiei britanice pentru  a-şi dovedi nevinovăţia ”. 

Citește și: Răsturnări de situație în scandalul dintre Amber Heard și Johnny Depp! Actrița atacă sentința juraților

Totodată, în octombrie 2021, Kevin Spacey a fost găsit nevinovat, la acuzația de atingeri cu conotații sexuale, de către un tribunal civil din New York. Actorul Anthony Rapp l-a acuzat că l-ar fi pipăit în urmă cu 36 de ani, la o petrecere în Manhattan.