Stiri mondene

Katy Perry, primele declarații despre momentul viral în care i s-a blocat ochiul în timpul unui concert

Katy Perry, primele declarații despre momentul viral în care i s-a blocat ochiul în timpul unui concert
Katy Perry [Sursa foto: Instagram/ thesun/ dlisted]
Katy Perry, în centrul atenției după ce i s-a blocat un ochi în timpul concertului.! Cântăreața explică fanilor ce s-a întâmplat de fapt.

Katy Perry este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume și a ajuns în centrul atenției după ce nu își mai putea mișca ochiul în timpul unui concert. Cântăreața a oferit primele declarații despre momentul care a ajuns rapid viral în mediul online. Katy Perry a explicat ce s-a întâmplat cu ochiul ei care refuza să se deschidă, în timpul concertului ei din Las Vegas.

Citeste si: Katy Perry împlinește 38 de ani. Cele mai cunoscute piese din cariera artistei

Katy Perry, primele declarații despre momentul viral în care i s-a blocat ochiul în timpul unui concert
Katy Perry[Sursa foto: Instagram]

Kary Perry explică ce s-a întâmplat cu ochiul ei în timpul concertului din Las Vegas

Incidentul a devenit viral după ce ochiul i s-a zvâcnit aparent și a rămas blocat clipind în timp ce era în mijlocul spectacolului. Mulți fani au glumit pe seama „defecțiunii mecanice” a vedetei, în timp ce alții și-au exprimat rapid îngrijorarea și au vrut să verifice dacă cântăreața, în vârstă de 38 de ani, se simte bine.

Citeste si: Selena Gomez are COVID-19! Actrița a fost nevoită să își anuleze planurile din perioada următoare

Acum, Katy Perry a mărturisit că momentul a fost într-adevăr plănuit. Cântăreața a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare, cu descrierea: „Când vezi noi date PLAY 2023”, dezvăluind că a mers înainte cu scena pentru a-și promova emisiunea.

Ea a mai adăugat: „Urez bun venit tuturor #ceicarecredcăpământuleplat #spațiulnuexistă #păsărilenusuntreale #cerulnuestealbastru să vină să-mi vadă trucul cu ochi de păpușă stricată IRL în Vegas anul viitor!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry)

 

„Setul de decor al spectacolului este o plimbare distractivă pe calea memoriei până în 2008, o perioadă în care nu eram cu toții înghețați de paranoia propriilor gânduri!”

Ea a continuat: „Această emisiune este o petrecere non-stop despre găsirea iubirii necondiționate și, în mod ciudat (pentru mine) deloc politic, la naiba îmi turnam berea(și asta este un truc de petrecere... de fapt fără lactate sau hamei prost!)

„Sper să cânt împreună cu tine în 2023! Și vom bea, fac eu cinste, pentru că suntem cu toții #legatdealgoritm #pestetotexistăprobleme."

O serie de fani s-au grăbit să răspundă la postarea cântăreței pentru a-i lăuda inteligența. Un urmăritor de pe Instagram i-a transmis lui Katy Perry: „Ești un geniu. Poate că oamenii vor înceta să-mi mai trimită mesaje, întrebându-mă ce e în neregulă cu ochiul tău acum”. 

Katy Perry comparată cu un robot de fani după ce i s-a mișcat ochiul în timpul unui concert

Katy Perry a fost comparată cu un robot după ce ochiul ei s-a mișcat într-un mod ciudat în timpul unui concert în Las Vegas. Cântăreața s-a oprit în mijlocul unui concert în timpul din Las Vegas, unde părea să stea nemișcată, iar un ochi părea că s-a inchis subit și a rămas blocat, clipind.

Citeste si: Adele a dezvăluit motivul pentru care vrea să facă pauză de la muzică: „Acesta este planul meu”

Katy Perry, primele declarații despre momentul viral în care i s-a blocat ochiul în timpul unui concert
Katy Perry[Sursa foto: news]

De atunci, un clip a devenit viral cu Katy Perry îmbrăcată într-o rochie argintie inspirată de conserve, în care una dintre pleoapele ei părea să fie blocată, lăsând-o pe vedetă chinuindu-se să-și deschidă ochiul drept. Cântăreața a avut nevoie de câteva secunde pentru a-și deschide ochiul corect înainte de a continua spectacolul. După ce a fost încărcat pe rețelele de socializare, videoclipul a stârnit mai multe comentarii amuzante din partea fanilor lui Katy, care au spus că aceasta a suferit o defecțiune tehnică.