Stiri mondene

Kanye West s-a căsătorit! Actuala soție a rapperului este copia fidelă a lui Kim Kardashian

Kanye West este căsătorit! Actuala soție a rapperului este copia fidelă a lui Kim Kardashian
Kanye West [Sursa foto: Instagram/ cnn]
Kanye West s-a căsătorit la doar două luni după divorțul de Kim Kardashian. Iată cine este noua soție a rapperului.

Kanye West s-a căsătorit cu designerul Yeezy, Bianca Censori, la doar două luni după ce divorțul său de Kim Kardashian a fost finalizat. În presa internațională s-a scris că rapperul, în vârstă de 45 de ani, ar fi ținut o ceremonie privată cu Bianca, iar ulterior cei doi au fost văzuți purtând verighete. Cu toate acestea, căsătoria nu este legală încă, deoarece cuplul nu pare să fi depus un certificat de căsătorie. 

Kanye West este căsătorit! Actuala soție a rapperului este copia fidelă a lui Kim Kardashian
Kanye West[Sursa foto: cnn]

Citește și: Kanye West, mare susținător al lui Adolf Hitler. Afirmațiile care l-au lăsat fără cont de Twitter, din nou. Elon Musk: „Am făcut tot ce ţine de mine”

Kanye West s-a căsătorit la doar două luni după divorțul de Kim Kardashian

Kanye West a ajuns din nou în atenția publicului după ce s-a aflat că celebrul rapper este căsătorit cu designerul brandului Yeezy.

Nu este clar de când se cunosc Kanye West și actuala lui soție, dar Bianca s-a alăturat companiei Yeezy a lui Kanye în noiembrie 2020. Surse apropiate spun că cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, iar inelul pe care îl poartă rapperul simbolizează angajamentul său față de Bianca.

Kanye West este căsătorit! Actuala soție a rapperului este copia fidelă a lui Kim Kardashian
Bianca Censori[Sursa foto: bfa]

Recent, Kanye West a fost văzut discutând cu Bianca și luând masa la Waldorf Astoria din Beverly Hills. Kanye, care și-a schimbat legal numele în Ye, a purtat o ținută lejeră, cu blugi de denim și o jachetă bomber verde în timp ce noua lui soție, Bianca, arăta impecabil într-o cămașă verde cu model, și cu părul blond platinat aranjat într-un bob elegant. Mai mult chiar, se pare că Bianca Censori ar fi copia fidelă a fostei sale soții, cele două vedete având trăsături comune. 

Citește și: Se bat în cote pentru Kim Kardashian! Ce staruri de la Hollywood și din sport sunt favorite s-o cucerească?

Kanye West și Kim Kardashian au finalizat divorțul la aproape 2 ani după despărțire

Căsătoria cu Bianca Censori vine după ce Kanye și-a finalizat divorțul de Kim Kardashian în luna noiembrie. Cei doi s-au căsătorit în 2014 în cadrul unei ceremonii fastuase din Florența, după trei ani de relație. Kim a cerut divorțul în februarie 2021, după aproape șapte ani de căsnicie. Cele două vedete au împreună patru copii: North, Saint, Chicago și Psalm. A fost nevoie de peste un an și de nenumărate dezvăluiri aprinse din partea lui Kanye pe Instagram pentru ca perechea să finalizeze despărțirea.

Kanye West este căsătorit! Actuala soție a rapperului este copia fidelă a lui Kim Kardashian
Kim Kardashian [Sursa foto: Instagram]

Scandalul dintre cei doi cu privire la custodie, dar și alte neînțelegeri au fost mult timp în atenția fanilor. Se pare că, Kim va primi lunar 200.000 de dolari pentru întreținere copiilor. De asemenea, s-a convenit că cele două vedete vor avea custodia comune și acces egal la copiii lor.

Deși perechea a ajuns la un acord, Kim Kardashian a mărturisit recent că co-parentingul cu fostul ei soț a fost „foarte greu”. Vedeta a spus că a încercat să-și protejeze copiii de toate declarațiile publice scandaloase ale lui Kanye și a recunoascut că dacă ei o vor întreba despre asta în viitor, ea va fi pregătită să le răspundă.