Stiri mondene

Kanye West, interzis pe Twitter pentru a doua oară. Elon Musk dezvăluie motivul pentru care l-a suspendat pe rapper: ”Am încercat totul”

Kanye West, interzis pe Twitter pentru a doua oară
Kanye West, interzis pe Twitter pentru a doua oară [Sursa foto: Instagram]
Kanye West a fost interzis pe Twitter la solicitarea lui Elon Musk. Miliardarul și-a explicat decizia. 

Twitter a suspendat din nou contul lui Kanye West, la doar două luni după ce contul rapperului a fost redeschis, întrucât tweet-urile sale au încălcat regulile platformei. Artistul a distribuit un desen care amestecă o svastică cu Steaua lui David, la doar câteva ore după ce l-a lăudat pe Adolf Hitler și pe naziști într-un interviu, relateză The Guardian. Discuția purtată cu moderatorul emisiunii a fost una care are repercusiuni aspre asupra rapperului.

Kanye West a vorbit despre păcate, diavol, dar și pornografie 

"Îmi place Hitler",  a spus rapperul în mod repetat.

Twitter
Twitter[Sursa foto: PixaBay]

Elon Musk spune că au fost încălcare regulile privind incitarea la violență

Proprietarul platformei, Elon Musk, a confirmat că artistul a fost dat afară din comunitatea Twitter, răspunzând unor cereri din ce în ce mai numeroase venite din partea internauților. 

Citește și: Kanye West, apariție extravagantă la London Fashion Week! Rapperul a atras privirile tuturor celor din jur: „Vrea să ducă moda la un alt nivel”

„Am încercat totul. În ciuda acestui fapt, el a încălcat din nou regula noastră împotriva instigării la violență. Contul va fi suspendat”, a scris Elon Musk, iar decizia a intrat în vigoare la 1 decembrie.

Elon Musk
Elon Musk[Sursa foto: Captură YouTube]

În ultima vreme, din cauza declarațiilor făcute, dar și a comportamentului său neadecvat, mai multe companii au ales să încheie parteneriatul cu rapperul.

Kanye West suferă de tulburare bipolară

În cadrul emisiunii în care a fost invitat. Kanye West a mărturisit că suferă de tulburare bipolară. Vedeta a afirmat în urmă cu puțin timp că va candida la președinția Statelor Unite ale Americii la alegerile din 2024.

Kanye West, interzis pe Twitter pentru a doua oară
Kanye West, interzis pe Twitter pentru a doua oară

De asemenea, rapperul i-a făcut o caracterizare pozitivă lui Adolf Hitler. Cântărețul consideră că în fiecare persoană se găsește ceva bun și s-a saturat de etichetele care sunt puse tuturor.

Citește și: Kim Kardashian și Kanye West finalizează divorțul la aproape 2 ani după despărțire! Ce sumă trebuie să plătească Kanye West lunar

"Eu văd şi lucruri pozitive la Hitler. Tipul ăsta(...) a inventat autostrăzile, a inventat microfonul pe care îl folosesc eu ca muzician. Nu poţi spune public că această persoană a făcut şi ceva bun şi m-am săturat de asta. M-am săturat de etichete, fiecare fiinţă umană a contribuit cu ceva de valoare, în special Hitler", a declarat Kanye West.