Stiri mondene

Kamara, dezvăluiri emoționante despre perioada copilăriei sale: „Eram conștient de tot ce se întâmplă în jurul meu”

Kamara, dezvăluiri emoționante despre perioada copilăriei sale
Kamara, dezvăluiri emoționante despre perioada copilăriei sale [Sursa foto: Captură YouTube]
Kamara a vorbit în emisiunea ”În oglindă” despre copilăria sa. Uite ce dezvăluiri a făcut artistul!

Kamara este cunoscut publicului larg drept jumătatea trupei „Alb Negru”. Artistul se bucură în prezent de un succes formidabil în cariera sa muzicală, însă acest lucru este datorită unor ani buni de muncă. Invitat în platoul emisiunii „În Oglindă”, cântărețul a vorbit despre familie, copilărie, dar și despre începuturile sale în muzică. Cântărețul a dezvăluit că la vârsta de 14 ani a fost nevoit să se angajeze într-o patiserie pentru a o ajuta pe mama sa. 

Kamara, dezvăluiri emoționante despre perioada copilăriei sale
Kamara, dezvăluiri emoționante despre perioada copilăriei sale[Sursa foto: Captură YouTube]

„La 7 ani eram conștient de tot ce se întâmplă în jurul meu. Când eram mic eu nu am simțit că sunt diferit din punct de vedere al pielii, eram diferit din punct de vedere al dezvoltării, stăteam cu oameni mari, îmi plăcea să citesc foarte multe cărți pe care mulți copii de vârsta mea nu le citeau. Nu eram un copil așa obișnuit. Când a murit tata la 31 de ani, eu am fost sprijinul mamei. De multe ori nu am avut o copilărie normală, m-am maturizat foarte repede. La vârsta de 14 ani lucram, m-am dus în piață și când am ajuns acolo am zis că pot să car marfă. Eu vin din partea tatălui dintr-o familie de politicieni, iar bunicul meu care a murit când aveam 2 ani a fost secretar de stat, la vremea respectivă nu se cuvenea să fac ceea ce am făcut. La capitolul muncă, m-am angajat la 14 ani într-o patiserie să o ajut pe mama, pentru că ea lucra în patru locuri, voiam să o fac să renunțe la unul dintre locurile respective, așa că m-am angajat la patiserie, acolo unde am lucrat timp de 5 ani”, a spus Kamara.

Kamara, dezvăluiri emoționante despre perioada copilăriei sale
Kamara, dezvăluiri emoționante despre perioada copilăriei sale[Sursa foto: Captură YouTube]

Kamara, dezvăluiri sincere despre mama sa: ”Este un exemplu pentru mine”

În continuarea, Kamara și-a deschis sufletul și a vorbit despre mama sa, spunând că ceea care i-a dat viață este un exemplu pozitiv în viața sa.

„Mama pentru mine este un exemplu. Atunci când mă gândesc la ea nu am voie să mă plâng. La un moment dat, a hotărât să plecăm în altă țară unde nu știa ce o așteaptă, fiind albă printre oameni negri era ceva fantastic pentru ea. Mama s-a angajat la Ministerul Educației acolo, fiind economistă, apoi s-a angajat în port ca expert maritim, apoi lucra într-un magazin de textile la un libanez și seara avea o mică cafenea acolo unde vindea. Ziua ei începea la 7 dimineața și se termina la 12 noaptea”, a mai adăugat artistul.