Stiri

Justin Bieber, apariție șocantă pe stradă: „Arată de parcă ar fi canapeaua bunicii mele!”

justin bieber
Justin Bieber, ținuta cu care a atras atenția tuturor pe stradă  [Sursa foto: Instagram]
Justin Bieber i-a luat pe toți prin surprindere cu ținuta lui. Cum a apărut alături de soția lui!

Justin Bieber este cunoscut pentru aparițiile lui excentrice, care au început să fie tot mai dese în ultima peiroadă, din punct de vedere vestimentar. În acest weekend, celebrul cântăreț a luat cina alături de soția lui, Hailey Bieber, în Los Angeles.

Starul pop a fost surprins de paparazzi îmbrăcat într-o ținută foarte colorată, care lua ochii oricui. Ceea ce a atras cel mai mult atenția a fost pătura pe care artistul a pus-o pe umeri, care ar trebui să țină locul unei geci.

Pătura era croșetată, fiind și foarte colorate, motiv pentru care mulți au asociat-o cu un model al unei fețe de masă sau a unei canapele.

Citește și: Justin Bieber revine pe scenă. Artistul va susține un concert în memoria bunului său prieten Takeoff

Justin Bieber, apariția vestimentară cu care i-a luat pe toți prin surprindere

Hailey Bieber este cunoscută drept un reper în lumea modei, iar în ultima perioadă a dat startul multor trenduri.

Ea a fost surprinsă într-o ținută lejeră, purta o geacă de piele, pantaloni cargo și o căciulă de culoare roșie.

„Când Justin Bieber poartă asta, este prezentat pe pagina de Instagram a GQ. Când port eu, este considerat un „strigăt de ajutor” și un semn că „am renunțat””, a scris pe Twitter editorul șef al revistei Baltimore, Max Weiss, despre alegerea stilului neobișnuit al cântărețului.

„Arata de parca ar fi canapeaua bunicii mele!", a spus o altă persoană pe Twitter.

Justin Bieber nu este primul care își transformă pătura într-o ținută de oraș. A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a participat la Gala Met 2021 purtând o pilota colorată, iar alegerea a fost pusă la îndoială de mulți critici de modă.

justin bieber
Justin Bieber și soția lui, Hailey [Sursa foto: Instagram]

Justin Bieber, scandal cu al doilea cel mai mare retailer de modă din lume: „Este un gunoi”

Celebrul cântăreț canadian a fost recent implicat într-un scandal cu al doilea cel mai mare retailer de modă din lume. El a acuzat compania ca a pus la vânzare articole vestimentare în care au folosit ilegal imaginea și versurile artistului, fără să îi fie cerută aprobarea. El a numit colecția de haine „un gunoi” și i-a sfătuit pe fani să nu cumpere.

„Marfa pe care au făcut-o este un gunoi și nu am aprobat. Nu am aprobat nicio colecție de marfă pe care ei au pus-o la vânzare. Totul a fost fără permisiunea și aprobarea mea. Nu le-aș cumpăra dacă aș fi în locul vostru”, a scris Justin Bieber într-o postare pe pagina lui de Instagram.

La scurt timp, a apărut și o reacție oficială din partea companiei de haine. Un purtător de cuvânt a anunțat că au scos de la vânzare colecția, însă au menționat faptul că au primit toate etapele pentru aprobare.

„Am respectat toate etapele de aprobare. Încă verificăm asta cu toate părțile implicate, dar, între timp, articolele au fost scoase de la vânzare”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.