Stiri mondene

John Aniston a murit. Mesajul emoționant scris de Jennifer Aniston: „Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni”

John Aniston, tatăl lui Jennifer Aniston, a murit: „Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni”
John Aniston și Jennifer Aniston  [Sursa foto: Instagram]
Tatăl lui Jennifer Aniston, John Aniston, a murit vineri, 11 noiembrie, însă vestea a fost dată abia azi în mediul online.

Actorul John Aniston, cel mai cunoscut pentru perioada sa de zeci de ani în „Days of Our Lives”, a murit vineri, la vârsta de 89 de ani. Vestea tristă a fost dată de fiica sa, Jennifer Aniston, într-o postare pe Instagram luni dimineață. 

„Dulce tată… John Anthony Aniston. Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătore că ai urcat în ceruri în pace și fără durere.

Și pe 11/11! Ai avut întotdeauna o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum. Te voi iubi până la sfârșitul timpului. Nu uita să ne vizitezi", a scris Jennifer Aniston într-o postare tribut în urmă cu puțin timp. 

Citește și: Jennifer Aniston, dezvăluiri dureroase despre infertilitate: „Am încercat şi fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezeşti”

John Aniston a murit. Care este cauza morții actorului 

Starul Friends a scris luni pe Instagram pentru a împărtăși o serie de fotografii cu ea și tatăl ei împreună de-a lungul anilor, inclusiv instantanee recente și o fotografie alb-negru cu John legănând-o când era copil. Jennifer și-a onorat tatăl la premiile Daytime Emmy 2022 în iunie. Actrița Along Came Polly a făcut o apariție virtuală la premiile anuale pentru a aduce un omagiu starului Days of Our Lives.  

John Aniston, tatăl lui Jennifer Aniston, a murit: „Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni”
John Aniston [Sursa foto: Instagram]

Momentan nu se știe care este cauza morții actorului, însă din ceea ce ne dăm seama din postarea fiicei acestuia, actorul ar fi murit de bătrânețe. 

Jennifer Aniston este fiica lui John și a actriței Nancy Dow, care a murit în 2016, la 79 de ani. Jennifer a vorbit recent despre divorțul părinților ei în interviul ei de pe coperta Allure. 

„Cred că divorțul mamei mele a încurcat-o cu adevărat”, a spus ea pentru revista. „Mi-am iertat mama. Mi-am iertat tatăl. Mi-am iertat familia." 

John Aniston a murit. Mesajul emoționant scris de Jennifer Aniston: „Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni”
John Aniston [Sursa foto: IMDB ]

Pe lângă rolul său din Days of Our Lives, John a avut și apariții în seriale de succes precum The West Wing, Gilmore Girls, Star Trek: Voyager, Mad Men și multe altele. Pe lângă Jennifer, lui John i-au mai rămas soția, actrița Sherry Rooney, cu care s-a căsătorit în 1984, și fiul lor, în vârstă de 33 de ani, Alex Aniston.