Lansări muzicale

JO a lansat „Fără tine”

JO a lansat „Fără tine”
Luna iubirii continuă și ne mai desparte foarte puțin până la Dragobete, așa că JO lansează o super piesă de dragoste: Fără Tine. Dă-i play aici

Jo reușește să surprindă din nou dragostea în toate formele ei în cel mai nou clip lansat pentru piesa „Fără tine”. Melodia este scrisă de Alina Manolache alături de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. Clipul este regizat de SAN. 

Citeste si: Jo, dezvăluiri despre cariera sa! Piesa refuzată de Andra a făcut-o celebră pe artistă: „Eram ofticată pentru că îmi doream foarte mult”

JO a lansat „Fără tine”
JO a lansat „Fără tine”[Sursa foto: Facebook]

JO a lansat „Fătă tine”. Ce spune artista despre piesa sa: „Am ales să o lansez într-o zi specială pentru mine: 22.02.2022” 

„"Fără tine" este una dintre piesele sufletului meu și mă bucur că în sfârșit o poate asculta toată lumea. Din primul moment în care am auzit-o, am simțit-o foarte puternic. La filmări ne-am distrat foarte tare, coregrafia am făcut-o pe loc și vreau să-i mulțumesc cu această ocazie lui Papu că a fost atât de răbdător și deschis cu mine, m-a ajutat să am încredere în mine și să dau tot.

Și pentru că "Fără tine" este o piesă specială pentru mine, am ales să o lansez într-o zi specială pentru mine: 22.02.2022"
, povestește artista.